Wednesday 14 February 2018

Jak nalepit ochranné sklo na mobil

Samsung Spo několika přečtenejch recenzích. Nalepení ochranného skla na mobil není žádná velká věda, je jen potřeba dodržet jednoduchý postup. Video návod jak nalepit tvrzené sklo na mobil. Aplikace ochranného skla na mobilní telefon.


Připravily jsme návod jak nalepit ochranné sklo na displej telefonu. Doporučujeme si návod přečíst předem. Lepení skla je rozděleno na tři části: příprava telefonu, samotné nalepení, finish. Chystáte se chránit displej svého telefonu sklem nebo fólií? Jak nalepit ochranné sklo na mobil , aby vydrželo a plnilo svou funkci.


Kreditní nebo klubovou kartu máte určitě po ruce - jde jimi nahradit instalační kartičku, když není v balení. Po nalepení skla nebo fólie doporučujeme sklo přitlačit po celé ploše, aby se mohlo perfektně přisát . Jak odstranit ochranné tvrzenesklo, z displeje mob. Prosím chtěla bych poradit. A dá se znova to tvrzené sklo nalepit na display když ho sundám z toho telefonu?


Jednoduchý postup pro nalepení ochranného tvrzeného skla na displej telefonu pro Vás zpracoval Kamil z Mobilopolisu. Včetně poznámek, na co si dát pozor. Pořiďte svému telefonu ochranné tvrzené sklo. Je to druhé sklo , které se nalepí na to stávající a telefon je pak dvojitě chráněn nejen proti pádu, ale i poškrábání.


Sklo je vyrobeno z tvrzeného plastu a je téměř nezničitelné. Návodů, tipů a triků, popřípadě videí o tom, jak správně nalepit tvrzené sklo na přední displej mobilního telefonu, bylo napsáno již mnoho. Jelikož máme s aplikací předního tvrzeného skla již řadu zkušeností, samozřejmě hlavně těch praktických, rozhodli jsme se pro Vás natočit nejen video návo který naleznete na našem . Кеш Схожі Перекласти цю сторінку січ. Pro tento návod jsem si pořídil ochranné tvrzené sklo od firmy Celly, které jsem zakoupil za příjemných 39- Kč v obchodě Datart. Balení obsahuje ochranné tvrzené sklo Celly, vlhčený hadřík na čištění displeje, dva kusy lepítek pro odstranění prachu, hadřík a dvě nálepky na tlačítko home button.


Dbejte na všechny otvory, fotoaparát atd. Sklo se okamžitě na displej nalepí, stačí už jen jemně uhladit hadříkem. Pak již jen sklo přiložíte a jemně zatlačíte. Ochranné sklo na mobil a jak ho nalepit ? Porovnat tvrzená skla pro . Je lepší folie nebo ochranné sklo? Velice kvalitní ochranné tvrzené sklo Explosion Proof 9H pro OnePlus 2. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd.


Protože tvrzená ochranná skla na mobilní telefony jsou hitem poslední doby a protože jejich aplikace není zcela jednoduchá, zde budete mít stručný návo jak to zvládnou doma sami. Upozorňujeme, že tento návod Vám nezaručí perfektní profi vzhled nalepeného sklíčka, předpokladem . Tisková zpráva: “Dokážu tvrzené sklo nalepit na displej doma sám(a)? Pokaždé je moje odpověď stejná… je to víc než snadné, nalepit sklo zvládne opravdu každý.


Poté přikládám krátký odstavec, ve kterém popisuji, jak je nutné nejdříve očistit displej . Koupila jsem nový telefon a chtěla jsem nalepit folii jenomže než jsem nalepila folii uz mam zanesenou prachem. Mám nový mobil asi dva měsíce a ochranné sklo už nám druhé. Jak sklo tak fólie je na ebay 10x levnější než v českých obchodech. Chráníme své mobilní telefony jak oko v hlavě. Před poškrábáním zadního krytu je.


Obyčejně se tloušťka skla. Máme pro vás podrobný návod jak si ochranné sklo na mobilní telefon nalepit sami. Konečně se dostáváme do fáze, kdy se i široká veřejnost začíná zajímat o to, jak ochránit displej svého mobilního telefonu. Není tomu tak dávno, kdy ochranné sklo StarkGlass byla spíše výsada geeků a technologických nadšenců. S tím, jak se rozšiřuje.


To sklo je hrozně těžké nalepit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.