Thursday 25 January 2018

Kancelářské kontejnery stavební buňky

Mnoho provedení, vysoký standard a rychlé termíny dodání. Vyberte si obytný kontejner u nás. Mobilní prostorová řešení od firmy CONTAINEX ve velmi krátké době vytvoří kancelářské prostory, přizpůsobené vašim individuálním a speciálním potřebám. Je možné bez obtíží vytvořit také kancelářskou přístavbu k běžným stavbám pomocí flexibilního panelového systému. Určíte potřebné základní plochy a vybavení, my . Sestava obytných buněk vrátnice v Mostě.


Kontejnerové sestavy a stavby. Obytné kontejnery , kancelářské kontejnery. Sanitární a WC kontejnery. Aktuálně nabízíme k odprodeji použitý ocelový skladový kontejner. Jedná se o kontejner typu lodní, železniční o půdorysném rozměru x m. Kontejner má technické závady, patrné z fotodokumentace, je v horším technickém stavu, viditelná koroze, ale funkční, vrata fungují.


Pro zobrazení detailů klikněte na obrázek. C3L - obytné kontejnery. Certifikát žárově zinkované oceli. Standardní obytné 8´ až 20´ kontejnery. Vhodné jako ubytovací a kancelářské kontejnery využitelné pro stavby . Prohlédněte si naše portfolio a reference a žádejte o nabídku u našich kolegů pro nájem kontejnerů podle Vaši potřeby.


Společnost ALGECO je spolehlivým dodavatelem modulárních staveb a zodpovědným partnerem stovek spokojených zákazníků. Mimo obytné kontejnery a skladové kontejnery dodáváme také kompletní modulární stavby firemních či školských zařízení. Kancelářské prostory, skladové kontejnery , vybavení staveniště a . Výroba, prodej, montáž - mobilní obytné kontejnery , kancelářské a sanitární kontejnery a stavební buňky. Z těchto modulů lze rychle sestavit kontejnerové stavby a kontejnerové budovy. WC, sanitární kontejnery či buňky.


Dále sestavy z kontejnerů pro . Nabízíme rychlé a praktické mobilní prostorové řešení, které posune vaše podnikání. Nemáte možnost si naše kancelářské kontejnery. Kč , Pardubice stavební buňka , sanitární kontejner , Prodám obytný kontejner -sanitární 5x6m, vybaven 4x sprcha, . Hledáte rychlé, snadné a dočasné řešení vašich prostorových potřeb? Zajistíme vám zařízení staveniště, dílnu, dočasné bytové i kancelářské prostory, vrátnice, šatny, sklad a třeba i zahradní domek nebo chatu.


Bazar použitých kontejnerů. Nabízíme stavební (obytné a kancelářské ), skladové, lodní a sanitární buňky , mobilní WC a montované sestavy. Vše je vhodné jako kanceláře, ubytovny, šatny, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.