Tuesday 23 January 2018

Folie na dveře proti poškrábání

Zesílené samolepící fólie jsou opatřené průhlednou matnou vrstvou, která chrání potisk fólie před škrábanci. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Transparentní fólie pro ochranu laku nákladové hrany od firmy Foliatec je univerzálně použitelná a chrání před poškrábáním a poškozením. Samolepící ochranné folie. Univerzální čirá ochranná folie proti poškrábání laku pod klikama vozu - rozměr (1x mm). Fólie na dveře nemusí být nudná, naopak může interiér bytu skvěle oživit.


Novinkou jsou tapety, které vytvářejí dojem, že vstupujete úplně jinam a že dveře kamsi zmizely. Dobře zvolené fototapety mohou opticky zvětšit vnitřní prostor a změnit atmosféru v domě nebo dokonale doladit interiér. Vlastnosti:Snadná aplikace díky Easy on FilmTéměř neviditelná na všech autolacíchVybavení:Perfektně se přizpůsobí . Zabraňuje nežádoucím pohledům z venku, vhodná na prosklené dveře a okna, UV ochrana , odolná proti poškrábání.


Dětské samolepící tapety zmnění po. Průhledná statická zrcadlová ochranná fólie přes den zabraňuje nežádoucím pohledům z venku díky vzhledu zrcadlové plochy. Vhodná na prosklené dveře a okna. Je odolná proti poškrábání , odnímání tepla, má UV ochranu a je nejlepší ochranou proti přímému slunečnímu svitu. Trápí Vás odřený lak u klik na dveřích Vašeho automobilu od nehtů a klíčů.


Tato ochranná folie Vás tohoto problému snadno zbaví. Folie je průhledná, takže je na osobním automobilu téměř neviditelná. Bezpečnostní folie na sklo vás a vaše blízké rovněž uchrání před pořezáním o skleněné střepy v případě rozbití okna. Folie navíc zadrží až škodlivého UV záření, čímž zabraňuje stárnutí interiéru. Má velmi kvalitní povrch odolný proti poškrábání.


Používá se na všechny typy budov od bytů, rodinných domů, kanceláří, . Průhledná ochranná statická fólie na prosklené okna a dveře přispívá ke zlepšení klimatu v místnosti, je odolná proti poškrábání , odnímání tepla a poskytuje UV ochranu. Povrch fólie je opatřen ochrannou vrstvou proti poškrábání. Nejčastěji si z běžného provozu odnáší škrábance přední a zadní nárazníky.


Ochrana předního a zadního nárazníku. Pokud se chcete vyhnout odřeninám na těchto částech karosérie, jsou pro vás fólie přímo ideální. Zajišťují totiž spolehlivou ochranu proti kamínkům, soli i poškrábání při neopatrném . Ochrání vás a vaše blízké před pořezáním o skleněné střepy v případě rozbití. Pokud máte doma děti, tak jistě víte, jak snadno se může cokoliv stát. Nemít obavy z rozbití balkónových dveří a vysypání skla je proto k nezaplacení.


Fólie jsou odolné proti poškrábání , zadržují až UV záření a tím zabraňují stárnutí interiéru. Ostatní bytové doplňky NakupVAkci. Koupilo si zákazníků za 9Kč. Folie proti poškrábání laku na dveřích auta a poštovné ZDARMA!


V každodenním používání jsou často lakované povrchy poškrábané nebo otlučené od kamínků. Slouží i jako preventivní opatření proti řezným zraněním vašich dětí. Fólie rovněž zadrží škodlivého UV záření, čímž zabraňuje stárnutí interiéru.


Bezpečnostní fólii lze aplikovat i na interiérové dveře , prosklený nábytek, knihovny, balkónové dveře.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.