Tuesday 23 January 2018

Fitness diář 2017 se mnou to zvládneš

Nabízíme vám funkční diář, funkční znamená, že mimo klasického rozpisu obsahuje i zajímavé články a informace, motivační obrázky, citáty, rady, tabulky na zápis tréninků, měsíční shrnutí a autentické recepty. To vše je seřazené tak, jak budete potřebovat - o prázdninách se . Dnes je ten zítřek, o kterém jsi mluvila včera! Ahoj, jsem tvůj nový nejlepší kamarád a pomůžu ti na cestě za zdravím a krásou. Najdeš ve mě rady, recepty a hlavně pravidelnou dávku motivace, která po. Ale na rovinu, miluju ho!


Rozhodně musím až do nebes vychválit grafiku a vůbec nápad pojmout diář jako kamarádku, se kterou to prostě zvládneme. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Vykroč do nového roku pravou nohou a vydej se společně se mnou na cestu za zdravou a krásnou postavou.


To vše v propracované grafice, ze které srší energie - viz fotografie diáře. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Cena produktu bez dopravy.


Do zrcadla se dívej s radostí, ciť se úžasně a žij šťastněji… tento diář ti s tím pomůže! Prasátko Pipkin pro Vás vyčmuchalo nejlepší ceny. Po naprosto neplánované dvouměsíční odmlce vás tady opět vítám. Dneska s čerstvou recenzí na fitness diář pro příští rok, který se mi dostal před pár dny do rukou. Věřím, že se vám bude zamlouvat stejně jako mně.


Už jen samotný vzhled a zpracování je pro oko velmi líbivé, co vám budu povídat. Diář pro všechny, jimž se stalo cvičení a fit forma denním chlebem. Jedinečný diár , ktorý ťa povedie za krásnou postavou a telom plným zdravia a energie. Chceš sa vo svojom tele cítiť fantasticky?


Ak hovoríš jasné ÁNO, tento diár je presne pre teba. Obrázek není k dispozici. Každý den, kdy si zvládneme číst knížku, nebo cvičit, si pak v diáři odškrtneme a na konci měsíce jednoduše vidíme, jak jsme si s aktivitou vedly.


Se mnou to zvládneš hravě a nikdo už tvému šarmu neodolá! Tento fitness diář by se mohl stát vaším osobním papírovým trenérem, zápisníkem a hlavně motivátorem, stačí si ho jen pořídit a opravdu mu věnovat svůj čas (který tvrdíme, že nemáme, ale…. sáhněme si každý do svého svědomí ). Nebo si o něj můžete zasoutěžit pod tímto článkem. Pravidelně si ve mě zaznamenávej své pokroky a hlavně mě nenech ležet někde na dně šuplíku - teď už v tom totiž jedeme společně!


Strašně mě motivuješ a inspiruješ, díky!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.