Friday 1 December 2017

Postel s úložným prostorem 140x200

Hledáte postel s úložným prostorem 140x2? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Všechny si můžete jednoduše vyhledat pomocí našeho praktického filtru. Doručíme vám je až domů.


Neváhejte se na nás obrátit. Vyniká krásným čelem u hlavy a celkově pevnou.

Možnost výběru z více barevných variant a možnost dokoupení jiné matrace. Jako bonus posteli nabízíme polštářky a dopravu zdarma po celé ČR. Detail produktu Do obchodu . Jednodušší konstrukce je pak tvořena klasickými zásuvkami pod postel , které se pohybují nejčastěji na PVC kolečkách.


Buková zvýšená postel s úložným prostorem z masivu Sandemo 140x2- high. Moderní desingová zvýšená postel s úložným prostorem z bukového masivu. Odstín postele - buk přírodní (možnost moření zdarma).


Rošty se jednoduše zvedají . Díky kvalitnímu zpracování je zároveň i designovým doplňkem v každé ložnici.

Adriana s ložnou plochou 1x 2cm. Moderní čalouněná postel vhodná do studentského pokoje s kovovým čelem a na nožičkách. Kvalitní elastická PUR matrace Alena je uložena a pevně začalouněna na lamelovém roštu. Postel s úložným prostorem si můžete vybrat v. Tuto postel doporučujeme zákazníkům, kteří mají rádi spaní na tužší matraci. Výhody čalouněného gauče a postele v sobě kombinuje víceúčelové dvoulůžko s úložným prostorem ROBO LUX.


Zdravé spaní vám garantuje pevný rošt a pružinová matrace, nežádoucí nárazy do zdi zase čalouněné čelo. Novako postel s úložným prostorem - VYSTAVENÁ NA PRODEJNĚ v provedení ořech a to včetně skříně, nočních stolků a zásuvkové komody. S PUR-pěnovou matrací a válcem. S polohovacím roštem se dvěma řadami lamel (2× ks).


Je také hojně využívaná v luxusních hotelích. Luxusní postel Salina s úložným boxem u nohou. FRANCOUZSKÉ LŮŽKO S ÚLOŽNÝM. Postele s úložným prostorem prodáváme dřevěné postele i čalouněné postele.


GAMA BARLETTA Postele vícebarevná. Včetně polohovacího roštu, bez matrace, s úložným prostorem , 180x200. U vás doma do pracovních dnů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.