Thursday 30 November 2017

Nové proměny bydlení kontakt

Roční předplatné, 5Kč. Nový měsíčník věnovaný proměnám interiérů. Pro všechny, kdo právě přemýšlí o změně a hledají radu. Nové Proměny Bydlení , Praha.


Spoločnosť Magnet Press Slovakia už dvadsať štyri rokov pôsobí na slovenskom časopiseckom a knižnom trhu. Ponúkame odborné knihy a časopisy z oblasti military, letectva, histórie, počítačov, modelárstva, poľovníctva, rybárstva či kynológie. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě. Sledujte nové příběhy o cestě za lepším domovem. Oblíbený pořad o bydlení Jak se staví sen přináší zajímavé, často i nečekané bytové proměny a pohnuté lidské osudy, které obvykle nejsou jako z románů se šťastným koncem.


Celoroční předplatné časopisu. Exkluzivní balíček: společné celoroční předplatné časopisů. ROČNÍ PŘEDPLATNÉ ČASOPISU. Distribuce periodického i neperiodického tisku. Také marně hledáte inspiraci na proměnu svého bytu?


Jste nadšení z každé inovace, kterou můžete doma provést a milujete ladění interiéru a nakupování doplňků? Zajímají vás vlastnoručně vyráběné nápady do bytu a . Zajímala by vás spolupráce s týmem časopisu nové proměny bydlení ? Zúčastněte se našeho konkurzu! Vylaďte si sváteční stůl.


Dejte si záležet, Vánoce nebo Nový rok rozhodně stojí za to! S vánočními dekoracemi Le Patio Vám to půjde snáz. Námětem pro kreativní ztvárnění obálky časopisu se totiž stal adventní kalendář. Obě obálky jsou řešeny pomocí dvojité titulní . Romantika a nostalgie v dánském stylu. Naše tipy, doporučení a inspirace už vám neutečou.


Inspirujte se tipy od Skrz. Doporučení na zážitky v okolí. Každý měsíc tak za sebou vidím skutečné výsledky své práce, a to má myslím každý moc rád.


Co je pro vás při tvorbě návrhu inspirací? Duch místa, funkce, jakou prostor bude plnit, a osobnost a potřeby toho, . Proměny interiérů ve spolupráci s časopisem NOVÉ PROMĚNY BYDLENÍ. Návrhy a realizace především bytových interiérů. Spolupráce: NOVÉ PROMĚNY BYDLENÍ. Foto: Veronika Rafajová, Pavel Bílek.


Připravujeme pro vás nové webové stránky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.