Wednesday 20 December 2017

Led pásek sada

LED pásek pod kuchyňskou linku. Kontroler Vám umožní dálkově ovládat jednotlivé režimy barevných RGB pásků. Sada je kompletně připravena k jednoduché instalaci do interiéru.


Led pásek - Modrý - 10cm Kč , Jílové u Prahy Led pásek - Modrý - 10cm Nabízím k prodeji Led pásek - modrý - 10cm. RGB led pasek Lumenmax kompletní sada nový 2Kč , Praha RGB led pasek Lumenmax kompletní sada nový Kompletní sada pásek 5metrů, ovladač, zdroj 220V, S tímto .

Sada pro dekorativní osvětlení televize, monitoru, hi-fi systému a dalších technických zařízení - RGB, barevné světlo. Kromě toho mají i spoustu výho které oceníte. Nejen, že jsou příjemným dekorativním doplňkem domácností, šetří výrazně spotřebu energie, mají vysokou svítivost a dlouhodobou životnost.


Vytvořte si příjemný a na oko lákavý interiér. LED osvlětlení se senzorem, manuální nebo automatická funkce, napájeno pomocí AAA baterií (nejsou součástí). Mnoho možností použití -Neomezený počet barevných kombinací -Jsou odolné proti propálení -Vysoká životnost - Bezpečné pro životní prostředí. Technické údaje: Napájecí napětí: 12V DC Spotřeba: max.


Hotové led komplety obsahují vše potřebné a jsou vyrobeny tak, aby je mohl zapojit i laik.

Led pásek je opatřen samolepící folií, kterou pásek přilepíte na vybrané místo. Napájecí zdroj má správný výkon, který je potřebný pro délku led pásku v sadě. Můžete si zvolit vypínač, stmívač nebo dálkový ovladač. Slevy, akce a akční nabídky Led pásek.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Výška: 3mm Šířka: 300mm Hloubka: 10. Značka Mznačka MM Příkon: 2W . Pro lepší představu co pásek umí si můžete . Jedná se o sadu obsahující RGB SMD diodový pásek , který kombinacemi barev dává spektrum volitelných barev. K páskům je dálkové ovládání o rozměrech 50mm x 85mm s dosahem cca 8m v podobně úhedného . K (neutrální bílá), matný difuzor - kryt, materiál: hliník (barva šedá), . Pásek lze zkrátit na požadovanou délku.


Mění barvy, ovladač je naprogramován na mnoho různých variant, které samy mění barvy. Pásky, žárovky, reflektory . Marek Charvát Dobrý den. Na požádání lze vytvořit v barvách : studená bílá, teplá bílá, červená, modrá, zelená.


Za příplatek může být dodán RGB pásek s dálkovým ovládáním.

Popis produktu: Sada pro osvětlení kuchyňské linky, stolu v pracovně nebo dětském pokoji. Zajišťuje rovnoměrné osvětlení po celé délce. Osvětlí celou pracovní plochu tak, že nebudete potřebovat jiný zdroj světla (vzdálenost od plochy do m).


Skvělá sada 3kusů LED dio pěkně uložených v praktické pevné plastové krabičce. Každá barva i velikost má svoje místo, nikdy už je nebudete muset hledat po všech koutech. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.


Led pásky mají díky samolepící spodní straně široké možnosti využití například v domácnosti jako podsvícení kuchyňské linky, polic nebo postele. Jedná se o pás vzájemně spojených LED dio které lze různě zkracovat či spojovat a vytvářet tak LED světelný zdroj dlouhý a tvarovaný dle Vašich potřeb. V každé LED diodě RGB se nacházejí čipy - červený, zelený a modrý. V závislosti na světlosti jednotlivých struktur můžeme získat libovolnou výslednou barvu.


Každý úsek má SMD LED diody a může svítit samostatně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.