Tuesday 26 December 2017

Látka kočárkovina

Impregnovaná textilie, batohovina, potahová látka , 1 polyester, kočárkovina. Látka - kočárkovina , kde v kamenném obchodě koupit Praha? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. POUŽITÍ: Pevná nepromokavá látka , vhodná např.


Výběr podle barvy, Černobílá. Látky na psí pelíšky,Fabrics for bags, wallets. SLOŽENÍ: 1 polyester. Kočárkovina má velmi dobrou otěruvzdornost.


Pursuant to the Act on Registration of Sales, the salesperson is obliged to issue a receipt to the buyer. Má hydrofóbní úpravu, ale není nepromokavá. Je možné jí impregnovat.


Je vhodná na potahování kočárků, podložek do kočárků, rukávníků. Využijete jí také na přebalovací podložky, pytlíky na pleny, kabelky, tašky, sedací vaky, . Samozřejmě, když je venku liják, tak může promoknout. Slabá přeháňka ho však neporazí. Látka je ve velké oblibě zejména při renovaci potahů na kočárky, šití nánožníků, velkých pevných tašek, batohů a kapes na přezůvky, fusaků nebo taštiček na pleny, mokré . Nepromokavé látkyNabídka kočárkových šusťáků, tenkých šusťáků se zátěrem, vojenského šusťáku.


Všechny látky jsou se zátěrem - voděodpudivou nebo nepropustnou úpravou. Dále je možné použít i na sedací vaky, potahy . Nepromokavá látka kočárkovina (polyester) je impregnovaná na jedné straně PU ( polyuretanem), má tedy vlastnosti odolné proti vodě. Polyester má velmi vysokou odolnost proti oděru a natahování, je široce používán v textilním a nábytkářském průmyslu, . LÁTKA KOČÁRKOVINA KVĚTY V PRUZÍCH empty. Vítám Vás a jsem ráda, že jste nahlédla ke mně do obchůdku.


SOBOTY, NEDĚLE, SVÁTKY NEPRACUJI, přeci jen jsem máma, OZVU SE NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN. Náš cíl je SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK. Ruční praní - maximální teplota . Tato nabídka od prodejce tamikam byla archivována dne 12.


V této aukci s počáteční cenou 11Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! V našem obchodě najdete velké množství zboží pro děti,relaxační zboží,vyšívané zboží na zakázku , vyšívané krajky pod značkou u Kašpárka a mnoho dalšího.


Kvalitní kočárkovina - látka pevná, vodoodpudivá, vhodná na kočárky, tašky, přebalovací podložky, návleky na botičky, rukávníky ke kočárku, fusaky a podobně. Složení: 1 polyester s hydrofóbní úpravou. Prát na stupňů, nesušit v sušičce, nečistit chemicky, nežehlit.


Materiál : 1 polyamid z rubu nánosová pvc Šíře : 1cm. Výrobek se nesmí bělit- Výrobek se nesmí sušit v bubnové sušičce- Žehlení při maximální teplotě žehlicí plochy 110°C – žehlení parou může způsobit nevratné poškození . Rukávník z autorské látky, výrobky z ní jsou určeny pro náročné klienty, kteří mají rádi neokoukané a originální vzory. Vnější látka je kočárkovina s nepromokavou úpravou. Vnitřní materiál je velmi hřejivý a příjemně hebký béžový coral fleece.


Jako výplň bylo použito silné duté vlákno, které díky svému objemu . Cena produktu bez dopravy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.