Wednesday 20 December 2017

Egger pracovní desky

Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami. Během našich více než 50letých zkušeností s výrobou materiálů na bázi dřeva se pracovní deska potažená laminátem osvědčila jako ideální materiál pro silně namáhané plochy. Maximální tvůrčí svoboda s ohledem na . Možnost objednání všech dekorů s dodáním obvykle do dnů.


Katalog pracovních desek EGGER.

Nabízíme maloobchodní a velkoobchodní prodej materiálů a potřeb pro truhláře, stavebníky a kutily. Správný výběr pracovní desky v nové nebo rekonstruované kuchyni je tedy nutným předpokladem, aby vznikla opravdová „kuchyň snů“. Trendem při řešení prostoru mezi pracovní . Dotaz na produkt Odeslat známému.


Popis produktu Ke stažení Video Objednávkové formuláře. EGGER mm - lišty jsou z eloxovaného hliníku a dodávají se v níže uvedených variantách . Z KUCHYŇSKÝCH LINEK Sleva se vztahuje pouze . Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. V nové kolekci najdete všechny styly od moderní klasiky, loftového bydlení, severského stylu, industriálního stylu po přírodní a přirozené, ručně opracované, efektní povrchy.

Velký důraz je kladen na autentickou strukturu materiálu tak aby byl dekor pěkný . F0STGranit Vercelli antracit. F0STGranit Vercelli šedý. F0STGranit Karnak šedý. Egger – Fantasy – pracovní desky.


F0STGranit Karnak hnědý. F0STMramor Valmasino světle šedé. F0STGranit Braganza šedý. F0STKámen Mariana bílý. Ke všem pracovním deskám jsou zádové desky a těsnící profily.


Pracovní kuchyňské desky. Větší ochranu před vlhkostí vám u pracovních desek EGGER bezpečně poskytne zapečetění tavicím lepidlem PUR na zadní straně a ochranný ultrafialový lak. Veškeré pracovní desky od . H0Merano špalíček tmavý. Nové pracovní desky EGGER.


Nosným materiálem pracovních desek je surová DTD deska P povrchově upravená odolným HPL laminátem tl. Popis: Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit na nové převzorování pracovních desek. Formátování , řezání lamina , lepení nábytkových hran , prodej plošného stolařského materiálu, nábytkové kování, dřevotřísky , laminové desky , kuchyňské pracovní desky , těsnící lišty, hrany ABS.


Zakázková výroba nábytku.

Krása tvaru, barvy a struktury je žádána stejnou měrou jako odpovídající funkčnost. Díky kombinaci laminování a surových dřevotřískových desek dokážeme uspokojit všechny dekorativní i kvalitativní .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.