Monday 20 November 2017

V kráječ

Toto struhadlo má protiskluzovou úpravu a akrylové madlo. Novinka model Profi se stojánkem a vodicí lištou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


V-kráječ v nerezovém provedení na krájení potravin. Nejprodávanější produkty z kategorie. Mar V televizi se objevila další reklama na zdánlivě zázračného pomocníka do domácnosti.


Kdo ji zhlédne, má téměř chuť vyhodit svého kuchyňského robota a pořídit si právě jedinečný kráječ firmy WS Teleshop International. Na obalu kráječe je uvedeno, bohužel jen anglicky, že se hodí na porcování, krájení . Multifunkční struhadlo krájí syrovou zeleninu i ovoce, výborný pomocník při zdobení různými druhy zeleniny. Struhadla, kráječe , spiralizéry Tescoma Tefal KITCHEN ARTIST Microplane a další.


BORNER profesionální V kráječ Made in Germany dle testů nejlepší kráječ na světě. Nabízíme unikátní nabídku kráječů potravin značek Bosch, Graef, Gorenje a další. Vše do dalšího dne za dobré ceny.


Prodej V- kráječe realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Kvalitní a funkční kráječe na zeleninu a ovoce v mnoha typech a provedeních. Rychlé dodání na stovky výdejních míst v celé ČR.


Pro bezpečné používání poslouží protiskluzové nožičky a podavač surovin. IHNED k odeslání, u Vás již 20. Spirálový kráječ brambor - Reproplast. O samotné krájení se stará nerezový odnímatelný krájecí kotouč o průměru 1mm.


Kráječ zeleniny vlnitý - Ibili. V - kráječ Original Börner VPower SET S novým VPower budete pracovat ještě rychleji, přesněji a bezpečněji než kdykoliv předtím! Ke kráječi obdržíte i zásuvný box na planžety.


S precizními kráječi firmy GRAEF se do Vaší kuchyně vrátí čerstvý vzhled potravin. Maso, sýry nebo zelenina nemusíte kupovat již nakrájené a balené. Celé balení potravin má delší trvanlivost a nakrájet můžete jen množství, které budete potřebovat čerstvé, a v přesně silných plátcích, jak bude třeba.


V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ. Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Elektrické kráječe ve vaší domácnosti jistě oceníte! Funkce, kvalita, design a inovace.


To je filosofie firmy Rösle. Příprava pokrmů je totiž s nimi mnohem snazší a pohodlnější. Já jsem stará konzerva, přijde mi to spíš zbytečné na těch pár kousků zeleniny, ale třeba jsem mimo. Povětšinou salát dělám z ledového salátu, rajčat, . Otáčení kola zamezí poškrábání plechu.


Držadlo je opatřeno chráničem prstů. S kráječem na pizzu můžete nakrájet také čerstvě rozválené těsto na nudle. Black Line je velmi šikovná kolekce WMF kuchyňského náčiní. Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a lehkostí. Robustní kráječ potravin v kovovém provedení zaručuje bezchybný provoz po mnoho let.


Vysoká účinnost zaručena díky výkonnému 200W motoru. Posuvný vozík kráječe je částečně vyroben z chromované niklové oceli, . Jul To už se ale kráječ na vajíčka rozšířil do celého světa a byl dávno využíván i ke krájení jiných potravin než jen vajíček natvrdo. Můžete na něm na úhledná kolečka nakrájet třeba párek, vařené brambory, nebo dokonce cuketu. Když kolečka vyjmete, otočíte o stupňů a znovu vložíte do kráječe , máte .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.