Friday 17 November 2017

Pvc obklady na stěnu

D stěnové panely z PVC - cena je výhodná - používají se jako obklady , jsou lehké a přitom velmi odolné, snadno se lepí. To jsou obkladové dekorativní 3D panely na zeď REGUL. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Levná PVC krytina MODUL vyráběná ve formě pásů určená k lepení na stěnu v interiérech. PUR ochranná vrstva, snadné čištění, odolnost proti bakteriím.


Vhodné pro nemocnice a laboratoře.

Tapety, fototapety, fólie PVC obklady na stenu. Panely sú široké 2mm alebo 1mm, a dodávajú sa v širokej škále farieb, vrátane dekorov imitujúcich aj prírodné drevo. Vyznačujú sa trvanlivosťou, odolnosťou voči vlhkosti a ľahko sa čistia. Inštalácia je rýchla vďaka ľahkosti a jednoduchosti . Dekoračné 3D panely GRACE z ľahkého PVC materiálu sú vhodné na obklad stien v interiéroch. Jednoduchá instalace v minutě.


D PVC obklady sú určené na obklad stien v interiéri. D obklady , obkladové panely, moderní obklady stěn.

Vďaka 3D efektu dokážu oživiť vaše steny a dokonale. Kamenné obklady se těší čím dál tím větší oblibě. Své kouzlo mohou propůjčit nejen exteriéru, ale i vnitřním prostorům vašeho obydlí.


U nás seženete i potřebnou stavební chemii. PVC zátěžové stěny pro mokré prostory v širokém provedení dekorů. PVC stěny určené pro zátěžové prostory.


Známe každý tu situaci kdy nejsou penízky na nové kachličky do koupelny nebo kuchyně ale už je třeba je akutně vyměnit že? Máme ro Vás řešení a to vinylové obklady na stěnu které jsou plně omyvatelné a dají se čistit i kartáčkem a nic. Omyvatelné vinylové obklady se nejvíc hodí do kuchyně a koupelen. Jsou odolné vůči vlhku a vodě.


Vzory těchto vinylových obkladů jsou úžasné a velmi moderní, vybere si každý. Pokud tedy zrovna nemáte peníze na nové kachličky, neváhejte a vyberte si . Materiál je plne certifikovaný autorizovaným ústavom VÚSAPL. Technická špecifikácia: viď.


PVC obklady sa vyznačujú skvelou schopnosťou imitácie iných materiálov, čo je hlavným dôvodom zdôrazňovania ich estetickej stránky. Využitie obkladu na steny je najžiadanejšie v kuchyni a kúpeľni, čo sú sami o sebe miestnosti s náročnejšími podmienkami pre trvácnosť použitých materiálov. Cena je uvedena za kus .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.