Tuesday 28 November 2017

Půjčení dodávky praha 9

Autopůjčovna dodávek a přívěsů na Praze 9. Specializujeme se na dlouhodobý i krátkodobý pronájem dodávek a přívěsů. Potřebujete levně zapůjčit spolehlivou dodávku bez limitu najetých kilometrů? U nás jste na správném místě!


Naši zákazníci jsou firmy, drobní živnostníci, ale také soukromé osoby. Jedni využívají zapůjčené dodávky pro zajištění svého podnikání, případně jako náhradu za jejich porouchaný vůz, druzí pro jejich soukromé cesty - převážně za účelem stěhování nebo převozu větších kusů nábytku z nákupních center. Naším působištěm je především Praha , kde naše půjčovna dodávek sídlí. Půjčovna dodávek a užitkových vozů za nejlevnější ceny v Praze.


Nabízíme široký výběr vozového parku - dodávky , stěhovací vozy, chladírenské vozy. Hledáte půjčovnu dodávek v Praze 9? Vítejte na webové prezentaci Půjčovny dodávek s. Poskytujeme služby v oblasti pronájmu přívěsů, dodávek a minibusů. Ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu si můžete v každé kategorii vybrat z mnoha typů vozidel světových značek. V našem vozovém parku najdete stěhovací a . Většina užitkových vozidel je nadstandardně vybavena a jsou pravidelně servisována.


Dále poskytujeme pronájem. Zabýváme se poskytováním služeb v oblasti krátkodobého i dlouhodobého pronájmu dodávek , minibusů a přívěsů. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek s cenami již od 6Kč za den pronájmu.


Neúčtujeme za najeté kilometry. K dispozici vozový park dodávek. Půjčení, pronájem dodávek od 4Kč. K půjčení nabízíme užitkové vozy i mikrobusy, dodávek.


Pronájem dodávky v Praze s nízkou kaucí. Půjčovna se zaměřuje na krátkodobý i dlouhodobý pronájem užitkových vozů a dodávek pro Prahu a Středočeský kraj. Nejlevnější půjčovna dodávek v Praze a okolí.


Naším hlavním posláním je krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek a užitkových vozů do tuny. Půjčujeme několik druhů užitkových dodávek značky For Fiat, Peugeot a IVECO krátkodobě i dlouhodobě. Dodávky si u nás můžete půjčit jak pro účely přepravy materiálu, tak pro přepravu osob. Každá naše dodávka je pro vás připravena v adekvátním technickém stavu a využít ji můžete jak na území České republiky, . S dlouholetou tradicí na Praze půjčujme dodávky Ford Transit.


Nízká cena a výborný stav dodávek jsou naši předností. Kompletní nabídka dodávek všech autopůjčoven z Prahy. Prohlédněte si kompletní nabídku dodávek z většiny pražských autopůjčoven, na jednom místě. Je libo například pick-up či chladící vůz?


Je pro vás důležitá spíše přiměřená cena či potřebujete dodávku půjčit v přesném termínu? Všechny parametry je možné .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.