Tuesday 28 November 2017

Dílenský stůl na kolečkách

Kvalitní dílenské stoly a ponky do dílen, garáží a výrobních hal. Pojízdné pracovní stoly na kolečkách. Dílenské stoly s dopravou po celé ČR. Inzeráty Pracovní stůl - aktuální inzeráty na Sbazar.


Nakupte pojízdné dílenské stoly na ABSTORE. Stabilní a robustní profesionální dílenské stoly, které se uplatní zejména ve výrobních prostorách, autoservisech, opravnách, zkušebnách a laboratořích, jakož i ve školách a výcvikových center. Montované dílenské stoly doporučujeme i jako vysoce kvalitní pracovní stůl do dílny. Profesionální montované dílenské pracovní . Typ podnoží, stavitelné podnoží s kolečky.


Nosnost pracovní desky (kg), 200. Materiál pracovní desky, buková spárovka. Průměr koleček (mm), 100 . Robustní konstrukce z ocelového plechu, . Nabízíme mobilní dílenské a pracovní stoly.


Pracovní stoly vybavené různými druh a průměry koleček pro snadné přemísťování. Standardně jsou vždy dvě kolečka. Hledáte dílenský stůl se zásuvkami?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Na přání je možné variabilní rozmístění držáků (v ceně) – plastové zásobníky nejsou součástí dodávky. Pracovní plochu tvoří odolná dřevěná deska - spárovka (buk) o tloušťce mm. STAVEBNICOVÁ CELOOCELOVÁ KONSTRUKCE Z JEKLU 40XMM , DVA ŠROUBOVANÉ XY MODULY JSOU SPOJENÉ ČTYŘMI TRUBKOVÝMI PAŽNICEMI. KONCE JEKLŮ JSOU CHRÁNĚNY.


Nemusíte kupovat kompletně vybavený stůl. Jak už bylo řečeno, nejlepší je vše kombinovat podle potřeb vaší práce. Začněte s ponkem a přidávejte další dílenské šuplíky, které jsou nejlépe na kolečkách. Dokoupit lze svěrák a další zásuvky, elektro pop-up krabice či lampy pro osvětlení pracovní plochy.


Velmi tuhá a stabilní konstrukce, snadná. Mobilní svařovaný dílenský stůl. Konstrukce dílenského nábytku je z velmi odolného materiálu vhodného pro velmi vysoké zatížení. Kolečko termoplast průměr 50mm nosnost 35kg 229. Svěráky, stojany a stoly - profesionální nářadí za skvělé ceny.


Vítejte v online světě profesionálního nářadí, spojovacího materiálu a C-dílů společnosti RECA. My v RECA se již více než let zabýváme prodejem špičkových produktů firemním zákazníkům po celé České republice. Popis produktu Kovový regál a dílenský stůl AVENBERG WERKMANN.


Univerzální dílenský stůl , který poslouží zároveň jako praktický regál na nářadí a nástroje. Multifunkční použití - své využití najde v garáži, dílně nebo ve sklepě. Vaše nářadí bude nyní vždy ihned po ruce a přehledně poskládané.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.