Friday 27 October 2017

Sada dětského nádobí

Pořiďte svým ratolestem hravou sadu nádobí, ze kterého bude radost jíst! Je totiž zdobeno veselými obrázky zvířátek z cirkusu s. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Badabulle Jídelní sada Bobr.


Jídelní sada Bobr s barevným motivem obsahuje mělký talíř, hlubokou misku, hrníček s ouškem a příbor (lžička s vidlickou).

Je vhodná pro děti od měsíců. Lze ohřívat v mikrovlnce a mýt v myčce nádobí. Dětské nádobí a příbory odolné vůči nárazům. Talíř Skip Hop Zoo se zvířecími motivy, uzavíratelné misky na cestování, soupravy, svačinové boxy.


Dětská sada na vaření do jejich kuchyňky. Nádobí a kuchyňské potřeby jsou barevné, vše je vyrobeno z plastu. Philips AVENT VIA pohárky 1ml - ks - Dětská sada.


Zboží se stejným motivem.

Nabízíme široký sortiment dětského nádobí. Sada nádobí Rákosníček a jahody. V našem obchodě naleznete dětské jídelní sady , příbory, hrnečky, svačinové boxy s motivy tradičních večerníčkových postav (Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Rakosníček a mnoho dalších). Nádobí je vyráběno v České republice a je zcela bezpečné. Krteček je nejoblíbenější česká kreslená postavička, známá z filmů a řady knížek.


Nerozlučný kamarád mnoha generací u nás i ve světě. Popis: První nádobí z ekologického biodegradabilního plastu na světě ! Ekologické dětské nádobí KIKKO ECO je vyrobeno z biologicky odbouratelného materiáluEcolGreen PLA. Neobsahuje žádné toxiny. Dítě se tak učí základní dovednosti krájení a zdokonaluje si zručnost a motoriku.


Tato dětská sada nádobí je ideálním doplňkem pro jakoukoliv kuchyňku nebo obchůdek z naší nabídky. Na výběr ve čtyřech barvách: ružová, žlutá, zelená a modrá. Kampaň již skončila Chcete dát vědět, až se u nás tento produkt znovu objeví? Churchill China, to je ráj pro všechny milovníky stolování ve velkém a honosném stylu.


Pořiďte si několik kousků, nakombinujte věci z jedné kolekce anebo popusťte uzdu fantazii a . Okraje talířků a misek mají rovněž pastelově zelenou barvu s puntíky, stejně jako hrníček.

Samo nádobí má světle béžovou . Materiál 1 melamin bez ftalátů. Kupte knihu Kouzelná školka - sada dětského nádobí , melamin - neuveden s slevou v eshopu za 2Kč v knihkupectví Levneucebnice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.