Monday 30 October 2017

Alpská sůl

Hluboko pod mohutnými Alpami leží zvláštní dar přírody: drahocenná Alpská sůl. Před zhruba 2miliony lety sůl vznikla odpařením pravěkých moří a dodnes je chráněna a nedotčena ve skalních horninách. Průzračná horská voda pozvolna rozpouští sůl obsaženou v horninách a vytváří čistou solanku - přírodní původ . Cena platná pro vlastní odvoz z výdejního a distribučního skladu.


Karton: x 5g = kg EUR-paleta: kartonů Alpská sůl s jode.

Mořská sůl , himálajská sůl , lanýžová, ibišková… Obyčejná kuchyňská sůl už zkrátka neletí. GDA doporučené denní množství přepočítané na denní příjem energie 8. Jód je nepostradatelným prvkem pro náš organismus. Je zapotřebí pro správnou funkci štítné žlázy. Nedostatkem jódu především trpí národy ve vnitrozemí, kvůli nedostatečnému zdroji mořských ryb. Z toho důvodu se jód začal dodatečně přidávat do soli.


Sůl pochází z přírodní solanky z . Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem, fluoridem a kyselinou listovou 500g.

Další slevy koření a ochucovadel na Kupi. Jedlá sůl obohacená jodem, fluoridem a kyselinou listovou. Zaregistrujte se k odběru novinek! Chcete nakupovat v MAKRO?


Registrace je zdarma a zabere jen pár minut. Energie, kcal, kcal,. Bílkoviny, g, g,. Sacharidy, g, g,. Vláknina, neuvedeno, neuvedeno. KANCELÁŘ Papíry, tonery, tužky, drogerie.


Sůl patří mezi ty věci v naší kuchyni, které používáme denně. Ano, v mnoha případech je ze zdravotních důvodů doporučováno její umírněné používání. I tak je však sůl velmi důležitá pro zdraví a neměla by být proto zcela vyřazena z naší stravy. Musíme ji ale používat správně.


Bohužel se ukázalo, že . Složení: alpská sůl , jodičnan draselný, uvolňovací činidlo ferokyanid sodný.

Výživová hodnota na 1g. Alpská jemně mletá sůl s jodem je vhodná k přípravě všech druhů ryb a masa. Uzavíratelnost obalu: Ano Typ obalu: Tuba Materiál obalu: PET, plasty.


Hledáte himalájská sůl jedlá? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Uložte si Alpská sůl s jódem do svého jídelníčku zdarma.


Slánka Alpská sůl - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.