Tuesday 31 October 2017

Ruční kráječ chleba

Kč ve obchodechPorovnat ceny. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Velmi jednoduchá údržba. WESTMARK Univerzální kráječ na chléb Traditionell. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše.


Tradiční český výrobek ke krájení chleba a uzenin na plátky. Nastavitelná šíře plátků do mm. Přítlačná krytka pro bezpečné krájení. Sklápěcí opěrná plocha pro lepší skladování. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


Aby to vašim potravinám seklo. Ruční kráječ chleba za 979​ Kč. V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni.


Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba. Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty. Kráječ chleba , sýrů a salámů, nastavitelný. V nabídce najdete elektrické kráječe , které jsou programovány i ruční kráječe , se kterými . Domácnost Inzerce Trutnovinky.


Pro zobrazení, je nutné se přihlásit. Vítězky soutěže o vstupenky jdou trsat na Ples Lokomotivy 23. Vstupenky na Vinařský bál vyhrály tři . Vždy budete mít perfektní krajíce chleba ! Stačí zatočit kličkou a ocelový nůž ukrojí chleba v nastavené tloušťce krajíce. Pěkně prosím o radu - máme doma velmi činorodé a zvědavé batole, tudíž si nemůžeme dovolit riskovat elektrický kráječ chleba apod. Měli jsme až do včerejška (kdy náš dvouletý šikulka kráječ už poněkolikáté a tentokrát DEFINITIVNĚ :roll: rozmontoval) ruční kráječ od firmy Porkert, jenže ta údajně . Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Nabízíme unikátní nabídku kráječů potravin značek Bosch, Graef, Gorenje a další. Vše do dalšího dne za dobré ceny.


Je prostorově úsporný – lze jej složit na šířku cm. Rozměry: × × cm . Cena produktu bez dopravy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.