Monday 25 September 2017

Zvýšená postel s úložným prostorem

Hledáte zvýšená postel s úložným prostorem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Manželská postel s úložným prostorem OLYMPIA 1. Postel s úložným prostorem . Materálem na výrobu vysokých postelí bývá nejčastěji lamino v různých dezénech nebo masivní dřevo, které lze dle požadavku namořit na různé odstíny.

Pokud potřebuješ vyšší postel a hodně velký úložný . Výškově nastavitelná postel. Vhodná i pro starší lidi. Aneta - designová zvýšená postel pro dva. Gabriela - luxusní manželská postel s úložným prostorem v čele. Tuto postel jsme pro vás důkladně otestovali.


Při použití pohodlných opěrných polštářků může tento model plnit i funkci sedačky. NENÍ SKLADEM - orientační dodání do týdnů.

Zvýšená čela ze tří stran navozují pocit bezpečí. Dřevěné postele DAVID LUX 2. Rozkládací postel DAVID LUX vč. Rošty se jednoduše zvedají . Tato postel patří do nábytkové.


Je určena pro dvě matrace o velikosti × 2centimetrů. Moderní masivní zvýšená postel s čalouněným čelem. S úložným prostorem a výklopnými rošty. Hrany jsou olepeny ABS páskou tl. Součástí postele je úložný prostor, který tvoří tři zásuvky.


Praktický úložný prostor využijete k uložení peřin . Veselé a světlé barvy do dětských pokojů patří! Nábytkový program Sunny je zářivý, prostý a přitom tvořený tolika zajímavými detaily. Doprava a montáž zdarma! Dětská zvýšená postel s úložným prostorem se hodí také pro hotely, ubytovny a seniory.


Vznikne tak praktická zvýšená postel s úložným prostorem. Drevený nábytok z masivu IDEA nábytok.

Dvoulůžkových postelí je na Biano. Vyberte si, na které se vám bude lenošit nejlépe. Kupujete si novou postel a hledáte postele s úložným prostorem ? Prohlédněte si nabídku našeho Eshopu Jamall.


Kombinovaná postel s výsuvným stolkem a úložným prostorem. Dekor javor kombinován veselými barvami oranžová a červená. Síla masivu celé postele cm.


Vyrábíme manželské postele z masivu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.