Friday 22 September 2017

Pronajem bytu od majitele bez kauce brno

Rakovník za Penny, bez RK. Líšeň Kotlanova 44mnezařízený, koupelna po GO. Pronájem bytů - pronajem bez kauce , Brno - město, inzerce. Inzerce bytů k pronájmu bez provize zdarma. Nabízím k pronájmu garážové stání v bytovém komplexu na rohu ulice J. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání.


V ceně je zahrnuta spotřeba el. Františkánská, Brno - střed - Pronájem. Byt o celkové ploše 35m2. Cena je stanovena paušálem ve výši 6. Kč a provize RK ve výši jednoho nájmu. Nájemné včetně energií činí 10.


Kč ( BEZ domácích zvířat, dvouměsíční KAUCE ) tel. Byty k pronájmu - nájem u majitele. V detailu každého inzerátu se dozvíte kontakt na pronajímatele nebo realitní kancelář, bližší popis pronájmu, třeba zdali se jedná o pronájem bytu bez kauce nebo o byt k . Kč za měsíc včetně inkasa. Brně asi na roky hledají softwaroví specialisté s dlouhodobou pracovní smlouvou v zahraniční počítačové firmě, nekuřáci, bez domácích zvířat, pár a dva muži. Nabízený pronájem je nezařízený, s možností odkupu kuchyňské linky od předchozího.


Realitní kancelář Karel Gruber. Naše realitní kancelář se zabývá zprostředkováním prodeje nemovitostí. Nabízíme široký výběr domů, bytů , komerčních prostor a pozemků. Zajistíme zprostředkování pronájmu domů, bytů a komerčních prostor. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Výměna, prodej a pronájem bytů v Jihomoravském kraji na Sbazar.


Mathonova v Černých Polích. Přidat do oblíbených Posunout inzerát. V bytě koupelna s vanou, zdarma uzamykatelné parkování.


Ahoj, holky, hledám pronájem bytu nebo domu s možností mít tam dva psy bez kauce , na tu. Chápu, že když nejsou, tak je to těžký a držím, palce, ať někoho takového seženeš, protože teď se hodně majitelů kreje. Podnájem, pronájem bytu Praha, Brno , ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky, pronájem bytu od majitele.


Hledáte-li pronájem bez kauce , zadejte si tuto specifickou poptávku do systému a majitelé bytů a nemovitostí vás budou sami kontaktovat. Je to jednoduché, stačí vyplnit formulář.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.