Friday 22 September 2017

Žáruvzdorná barva ve spreji

Profesionální žáruvzdorná barva ve spreji od italské firmy Macota. Potřebujete barvu, která odolá vysokým teplotám? Použijte tuto žáruvzdornou barvou , která vydrží teplotu až 800°C. Bonusem je odolnost vůči benzínu a povětrnostním vlivům.


Už se nemusíte bát, že ji zdolá teplo či běžná chemikálie. Dostupnost: Skladem na prodejně. ALUKSYL vypalovací silikonová žáruvzdorná barva (měděná) 400ml sprej.


Aluksyl je určený k nátětům kamen, rour, výfuků aut a motorek, topných těles a jiných předmětů s maximální povrchovou teplotou do 5°C. Povrch je třeba před nanesením barvy dobře odmastit a zbavit r. Senotherm - černá (4ml). Po pěti hodinách zasychání postupně zahříváme a zajistíme tak . Slouží pro nástřik nebo opravu již provedeného nátěru kamen, krbových vložek, kouřovodů apod. Barva na výfuky Auto-K je speciální lak odolný vůči vysokým teplotám pro výfuková potrubí.


Lze jím natírat vysoce tepelně zatížené díly na celém výfukovém systému osobního automobilu a dvoukolových vo. Kwasny Auto K Racing, žáruvzdorná barva 650° C, barva na motor ve spreji. C, pro opravy topných těles, výfuků, kamen, komínů, výfuková potrubí, oblast motoru, grily atd.


Ideální pro lakování částí motoru vystaveným vysokým teplotám. Pro vnitřní i venkovní použití. Nátěr na bázi silikonové . Je určena k nástřiku kovových předmětů např. C, běžně však odolává teplotám 7°C. Ideální ochrana pro veškeré teplotně namáhané kovové prvky.


Sprej VHT Flameproof žáruvzdorná barva červená, Barva ve spreji VHT Flameproof červená je žáruvzdornou barvou, která obnovuje a prodlužuje životnost povrchů, jež jsou. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Dupli Color - černá Tepelně odolná do 8°C.


K renovaci, opravě a zesílení tepelné odolnosti předmětů, jako jsou zahradní grily, potrubí, kamna, stínítka lamp atd. Colorworks Anthracit sprej 800°C,cena: 263. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Hledáte žáruvzdorná barva ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.