Friday 22 September 2017

Soustružnické struhy

Na soustružnická dláta CROWN poskytujeme pětiletou záruku! S hákovitým nosem, vhodný na dočišťování dutých tvarů. Největším problémem řezbářských nástrojů je, že mají krátké držadlo - na soustružení potřebujete delší, abyste to snáz udrželi. Od čeho ale máte soustruh?


Hefty není problém vyrobit delší, a budete mít dobré téma na první soustružnické projekty. Jako držadlo prvního struhu poslouží klidně neopracované dřevo z menší . Dělení struhu může probíhat podle několika kritérií. Podle použití pro podelné ( vřetenové, osové) soustružení : ubírací, tvarovací, hladící, rozpichovací, vyvrtávací (volné s.) Pro příčné soustružení (zpravidla volné): dutinový, vyvrtávací, tvarovací, „škrabák“,(ploché struhy ). Zde naleznete základní soustružnické nože - struhy pro hobby a profesionály z vysoce kvalitní oceli. Soustružnické nože - struhy. Zobrazit: sestupně, vzestupně.


Prodej ručního i elektrického nářadí, nástrojů a měřidel pro soustružení , frézování , vrtání, závitování, vystružování, vyvrtávání, broušení, upínání. Zdravím , mám betelný soustruh v betonu a hledám k tomu obstojné nástroje. Struhy -dláta střední kvality a našel jsem tohle , má sněma někdo zkušenost ? Předem děkuji i za další náměty. Horní hrana může být opatřena ostroúhlou drážkou. Anglická dláta na soustružení dřeva.


Dláta soustružnická CROWN Počet produktů: 27. Jednotlivá soustružnická dláta. Pro-PM Struh se zaobleným nosem mm Crown 261PMW.


Celekem slušnou sadu struhů můžete pořídit v uni-maxu. Počítejte ale s tím, že budete muset hodně brousit. Profi sady jsou cenově ale úplně jinde. Základní struhy pro mísy a . Brusku jako pohonnou jednotku si zvolte podle toho zda jste profík, nebo příležitostný koníčkář.


Důležité jsou brusné kotouče. O broušení, brusných kotoučích je třeba trošku něco vědět a také umět. Vrtáky je třeba brousit na kotouči jenom k tomu účelu určeném. Struhy NAREX STANDARD LINE jsou vyrobeny z kvalitní nástrojové oceli tepelně zušlechtěné na tvrdost . SADA 12ks - SOUSTRUŽNICKÉ NOŽE na DŘEVO ( struhy ) za 52Kč.


Tato nabídka od prodejce RaMseJ-Jbyla archivována dne 19. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Vysoce kvalitní soustružnická dláta - struhy vyrobené z výběrové rychlořezné oceli HSS (tvrdost 64HRC) a zušlechtěné pro dlouhou životnost a výborné řezné vlastnosti. Jsou leštěné a celobroušené.


Ručně precizně vyostřené. Mají ergonomickou rukojeť vyrobenou z výběrového buku, lakovanou nebo voskovanou. Charakteristika : - Dláto na soustružení dřeva STRUH 105x345mm radiusový pr.


Exkluzivní sada špičkových soustružnických dlát z extrémně tvrdé speciální oceli PRO-PM (- 5krát delší životnost než u dlát z HSS oceli). Sadu tvoří: kované dláto mm, těžké dláto mm, krátké dláto mm, odpichovací nůž ve tvaru diamantu mm, šikmé dláto mm. Sada je dodávána v dřevěné kazetě.


Podle záměru nebo zhotovovaného výrobku je pak třeba zvolit techniku soustružení. Nejčastější a nejjednodušší forma je vřetenové soustružení , které vychází z válcovitého tvaru. Pevně ukotvený materiál se plynule otáčí kolem své osy a speciální nože nebo struhy dřevo tvarují. Tímto způsobem zhotovíte .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.