Friday 29 September 2017

Invisibleshield dozivotni zaruka

Doživotní záruka ZAGG ”. Firma Zagg , výrobce ochranných skel invisibleSHIELD Glass, poskytuje na tyto produkty doživotní záruku. Jedná se o unikátní doživotní garanci výměny Vašeho skla za nový kus tak, aby byl Váš přístroj neustále chráněn. Poznámka: Pravidla a způsob uplatnění doživotní záruky si určuje výrobce. Nadoživotí - Co je služba nadoživotí, Jak postupovat při výměně - Systém doživotní garance výměny produktů invisibleSHIELD společnosti ZAGG a skel TGM společnosti ERTEA.


Ochranné fólie invisibleSHIELD od ZAGG. Prodáno více jak mil . Registraci jsem provedla hned po zakoupení. Po krátké době se kryt zlomil, tak jsem na stránkách bezobalu. Dobrý den koupila jsem dne 14.


ISTYLE v PRAZE Palladium Bylo mi řečeno,že se o vše kolem reklamace postarají a folii na sklo dostanu cca do 14dní cena 900kč. Jaké bylo pro mě překvapení ,když jsem včera chtěla v Istyle folii poprvé . Nebudu jmenovat obcho protože si přesně nepamatuji, kde to bylo, ale řekli mi, že bezpečnostní sklo mají, ale že doživotní záruka na to už neplatí, jedině mi ho budou měnit za poplatek 2Kč, což mi přišlo. A jak, že ji řeší se můžete dočíst v článku InvisibleSHIELD GLASS – do pravé sklo pro mobil. Ten je sice ve srovnání s jinými fóliemi dražší, ale zaplacenou cenu zhodnotí doživotní záruka , bezproblémové výměny a zejména 1 ochrana nejen displeje ale i celého přístroje . GARMIN je české distrubuce, tzn. Vysoce kvalitní ochranná fólie INVISIBLE SHIELD s doživotní zárukou poskytuje ochranu displeje před poškrábáním a jiným poškozením.


InvisibleShield Glass je evolucí v ochraně displeje vašich mobilních zařízení. Je vyrobeno z vysoce kvalitního temperovaného skla, které poskytuje maximální ochranu proti poškrábání displeje při zachování čistoty obrazu a přesné odezvy na dotyk prstů. Záruka platí po celou dobu životnosti vašeho přístroje. Chceme, aby jste se cítili bezpečně při investování do koupě tohoto výrobku.


Invisible Shield na našem trhu nabízí tři typy fólií – Original, High Definition (HD) a Extreme, které se liší nejen v ceně, ale především v tloušťce a celkovém stupni ochrany. U všech tří typů fólie máte doživotní garanci výměny za nový kus v případě, že se fólie poškrábe, potrhá nebo jinak poškodí. Tyto vysoké standardy byly přeneseny do celého světa a jsou kontinuálně rozvíjeny tak, aby byla ochrana mobilů, tabletů a jakékoliv další . Originální vysoce odolná fólie vyvinutá ve spolupráci s armádou USA. Vysoce odolná a neviditelná fólie vyvinutá ve spolupráci s armádou USA.


Front-Display: fólie chrání přední stranu-čili displej Fólie na cely život telefonu! Velké displeje, krásný lesklý design, malé rozměry-to jsou dnešní smarfony, chytré telefony a zároveň stylový imageovým doplněk. Jak dlouho v tomto stavu výdrži? Navržený a vyrobený přímo v laboratořích USA.


Maximální možná průhlednost zajišťující dokonalé zobrazení barev, maximálně hladký povrch, tvrdší než běžná fólie, povrch folie na . Nobo otřít navlhčenou mikroutěrkou, nejlíp tou mýdlovou směsí. Folie se nelepí na vlhký display, ale skutečně NA VODU. Tedy ne na mírně navlhčený display, ale fakt na já nevim půlmilimetr roztoku, vyslověně na . Na řešení se vztahuje doživotní záruka : pokud se sklo opotřebuje nebo poškodí, společnost ZAGG jej uživateli vymění.


Na českém trhu produkty distribuují partneři společnosti Zagg , tj.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.