Tuesday 5 September 2017

Egger lamino dekory

Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Vzorky standardní (704) Vzorky Moodboard (332) Vzorky produkty (9). EPC0Dub Huntsville šedý. Podlaha Comfort moderní.


Egger Eurospan EPdřevotřískové desky a dřevovláknité MDF desky jsou standardem a . Bílá, béžová, šedá a černá, klasika pro nadčasový design, získávaly v posledních letech stále více na popularitě.

Současně je vyžadována přirozenost a autenticita , a proto se stávají důležité teplé šedé a hnědé tóny, zejména v kombinaci s dřevodekory. Kompletní skladová kolekce Egger skladem. Vybrat si tak můžete ze 1dekorů lamina. SM Hladká - Hladký, jakoby nalakovaný povrch lamina bez struktury.


Používá se především u lamina uni barev. STDiamant - Zrnitý perličkový povrch lamina se středním stupněm lesku. Hodí se pro metalické dekory , uni barvy a reprodukce kamene.


STWoodpore - Výrazná rovnoletá struktura . Při vytváření osobních i pracovních míst hraje ústřední roli individualita.

Tomuto trendu odpovídá Egger se svou kolekcí ZOOM. U každého dekoru je uveden povrch, případně použití dekoru. Další informace k produkci CPL, kompaktních desek, dveřních formátů a pod. Ke stažení pod skupinou EGGER. F4STKřemen bahama - lamino Egger.


F5STTitan - lamino Egger. F5STGrafit kovový - lamino Egger. F5STHliník - lamino Egger. F5STHliník wave - lamino Egger. F5STUnica světlešedá - lamino Egger.


F5STUnica antrazit - lamino Egger. F5STUnica šedá - lamino Egger. Největší modelová nabídka kulečníkových stolů v ČR si vyžaduje i nejširší výběr dekorů.


Pokračujte níže kliknutím na logo firmy Kronospan, DDL nebo EGGER. Stolové laminované desky různých rozměrů. Německý výrobce laminovaných desek firma EGGER nabízí celou řadu dekorů od dřevěných až po jednobarevné UNI dekory.


Možné jsou ale i tloušťky desek a 36mm. Lamino DTDL Egger F1STBeton Chicago světle šedý. Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů.

Měkký vosk pro opravu drobných poškození na povrchu nábytkových laminátových deskek LTD výrobce EGGER. Dekory lamina Egger -uni barvy. Všechny interiérové dveře jsou vyráběny s povrchovou úpravou CPL ( lamino ). Povrchovou úpravu dveří tvoří laminát o tloušťce – mm.


LTD EGGER (dřevodekory, barevné dekory ) - Laminované dřevotřískové desky - Plošný materiál. Egger , případně s povrchovou úpravou HPL .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.