Tuesday 29 August 2017

Polyuretanový email telpur t300

Email je určen k povrchové úpravě tam, kde jsou na natřené předměty kladeny vysoké požadavky v náročných podmínkách v různých prostředích. Disperze pigmentů v roztoku syntetických pryskyřic v organických rozpouštědlech, vytvrzovaná alifatickým polyisokyanátem. Cena produktu bez dopravy. Nanesl jsem dvě vrstvy a nechal schnout, teď bych potřeboval nanést další dvě vrstvy.


Problém je v tom, že jsem neměl čas a první dvě vrstvy schnou už pět dní, když teď nanesu další dvě vrstvy nebude to dělat neplechu? Re: Použití Telpur T300. Lamino je nutné před nátěrem dobře odmastit, povrch je vhodné jemně zdrsnit přebroušením. TELPUR C 1- lak transparentní polyuretanový dvousložkový.


TELPUR S 2- Barva jednovrstvá průmyslová polyuretanová dvousložková antikorozní matná. Katalogový list TELPUR S. Hodnoty pro stanovení emisních limitů. Email vrchní průmyslový polyuretanový dvousložkový. Vlastnosti zaschlého nátěru. Vydatnost natužené směsi.


Farba je určená náterom v exponovaných priestoroch. Náter je odolný poveternostným vplivom,žltnutí,vlhkosti a mechanickému opotrebeniu. Farbu mozeme pouzit ako aj základnú. Použitie-kov,ocel,drevo,betón -velmi rýchle zasychanie.


Exterier,interier zo stredným a vyšším koróznym zasychaním napr. Email jednovrstvový vysokosušinový polyuretánový dvojzložkový antikorózny. Pro opravu sklolaminátového povrchu vlastními silami jsou použitelné dvousložkové polyesterové nebo epoxidové tmely nebo pryskyřice. Povrch vrtulníku za léta používání nebyl ideál- ní. Navíc bylojasné, že nerovný povrch plný nýtů bude potřebovat hodně brousit a tmelit dvousložkovými polyesterovými tmely.


Nechráněná ocel je v atmosféře, ve vodě nebo v zemi vystavena korozi, která znehodnocuje nejen ocel a železo, ale i hliník, zinek a měď. V přírodních podmínkách je ke vzniku koroze nutná přítomnost kyslíku a vody, v průmyslovém a městském prostředí k tomu přistupují další negativní vlivy, jako např. V vrchní polyuretanový nátěr odolný ztrátě lesku a odstínu. Farba nawierzchniowa przemysłowa poliuretanowa dwuskładnikowa. BARVY A LAKY TELURIA, s. TELPUR T 3nebo epoxidový dvousložkový TELPOX T 300.


Tloušťky jedné vrstvy suchého nátěru 40µm (celkem 80µm) Nátěrová hmota se nanáší křížovým nástřikem nebo v rovnoběžných pásech, aby bylo dosaženo výsledné rovnoměrné vrstvy. Nejprve se však ošetří problematická .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.