Tuesday 29 August 2017

Dětská kuchyňka se zvuky

Hledáte detska kuchynka se zvuky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Set Smoby tvoří krásné hračky: elektronická kuchyňka Tefal Studio XXL a kávovar Rowenta Express. Jsou to kvalitní hračky od francouzského výrobce Smoby vhodné pro chlapce i. Smoby set kuchyňka Tefal Studio XXL elektronická s magickým bubláním a kávovarem Rowenta Expresso se zvukem.


Dětská kuchyňka se zvuky , myčkou a tekoucí vodou.

Po otočení knoflíku pravého hořáku vpravo, se z plotýnek začne ozývat zvuk vaření a začnou svítit (světlo ve tvaru umělého ohně). Kuchyňka má mnoho funkcí. Po otočení levého knoflíku vlevo, začnou hořáky svítit a vydávat zvuky smažení. Rozsáhlý sortiment kuchyněk pro vaše nejmenší skladem. Dětská dřevěná kuchyňka s mikrovlnnou troubou v růžovém provedení.


Dvířka jsou vybavena magnety a otočné knoflíky vydávají autentické zvuky. Holčičky a někteří kluci rádi napodobují dospělé při jejich práci v kuchyni. Malé kuchařky a kuchaři ale potřebují vhodné nářadí a nádobí a ideálně celou dětskou kuchyňku se spotřebiči, které vydávají zvuky jako opravdové.


Vybírejte v kategorii Dětské kuchyňky ze značek a 2produktů.

Super hrací set pro malé kuchařky a kuchaře! S dětskou kuchyňkou si děti užijí spoustu zábavy. Trouba je vybavena dvěma osvětlenými hořáky, z nichž každý má samostatný vypínač. Když ji aktivujete, uslyšíte zvuky. Nábízené dětské kuchyňky navíc obsahují mnoho doplňků, jako např.


Některé dětské kuchyňky disponují speciálními efekty, například kuchyňka se zvuky Tefal, kuchyňka Miele,. Nabízíme dětské kuchyňky plastové i dětské kuchyňky dřevěné. Pěkná barevná kuchyňka se jistě zalíbí všem malým kuchařům. Ukrývá v sobě mnoho překvapení! VELKÁ DĚTSKÁ KUCHYŇKA S TROUBOU A MYČKOU Tato nádherná barevná kuchyňka na baterie uchvátí každého malého kuchaře.


Mimo to kuchyňka obsahuje . Běžné známky hraní, ze zadní strany. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nádherná dřevěná interaktivní kuchyňka od nizozemského výrobce KidKraft v moderním stylu.


Všechny malé hospodyňky budou vaření v kuchyňkách KidKraft milovat. Potěšte ho úžasnou elektronickou kuchyňkou se zvuky , světly, vodou a dalšími efekty. Hračku je možné zařídit nejrůznějšími dětskými spotřebiči, nádobíčkem či jinými doplňky.


V našem e-shopu však najdete i další . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

Tefal Smoby dětská kuchyňka Cheftronic se zvuky - Synovi jsme k třetím narozeninám objednali dětskou kuchyňku. Ano, kuchyňku a synovi, čtete správně. Akce - Luxusní dětská kuchyňka se zvuky vaření, lokalita Praha.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.