Wednesday 30 August 2017

Dřevěné barové židle bazar

Nepoužívané, v novém stavu. Povrch (potah) červená ekokůže. Dřevěná barová židle tmavá. Barová dřevěná židle třešeň. Rozměry: výška 87cm, šířka.


Prodám dřevěné barové židle tmavé. Cena je uvedena za jeden ks. Osobní prohlídka, osobní odběr. Skládací - 50- za kus , barové cena za kus 40- Cena.


Perfektní barová židle s charakterem! Stylový vzhle atraktivní barevná kombinace, tato židle nabízí pohodlné sezení v baru. Nohy z ořechového dřeva a potah ve stříbrné barvě ve vzhledu plátna - s. Provedení barva buk masiv.


Kvalitní jídelní židle do kuchyně za správnou cenu v kombinací mnoha barev prozáří kuchyni. Skladem barové židle italské barové židle kodreta. Jídelní židle dřevěné , barové, dětské, ale i . Použité, bazarové barové židle a stoličky do kuchyně, jídelny i obýváku na prodej, bazar , inzerce, inzeráty. Inzerát: ks dřevěné styl.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. K osobnímu odběru v Praze - Čimicích. Nabízíme tyto pěkné barové židle. Vyberte si z naší nabídky.


Součástí jsou šuplíky na pojízdných kolečkách. BAROVÁ židle křeslo OTOČNÁ POLSTROVANÁ. Nákupy: Netypická bílá kuchyně venkovského stylu. Tvarově jednoduché barové židličky zakoupené nejspíš v bazaru se před čistě . Pulty, stoly, barové židle do baru, kavárny, cukrárny.


Thonet - Křesla - židle s. Elegantní design barového stolu a barových stoliček bude nadčasovým doplňkem pro váš domov. Díky horní desce s dýhou z pravého dřeva a kaučukovníkovým nohám je stůl vysoce kvalitní . Plastové židle - DOPRAVA ZDARMA. Naše polykarbonátové židle zkrášlí Vaše kanceláře, kavárny, bary, restaurace, venkovní terasy, čekárny a Vaše.


Super cena odběru ihned. Ucelený sortiment pro barové židle. Vyráběná z bukového dřeva. Sedák čalouněn také v KUŽI. Tento typ určen pro větší množství odběru.


Při odběru nad 15ks bude cena stanovena individuálně. Mezi naše nejprodávanější značky patří určitě DESIGN BY SCANDINAVIA a DANISH STYLE. JEDNODUCHÝ Plníme vaše nákupní přání. Náš internetový outlet má .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.