Monday 3 July 2017

Zámečnictví brno ceník

Zámečnictví Brno , Olomouc, Zlín, Ostrava. Pohotovost zámečníci, otevírání a montáže bezpečnostních zámků. R od 65- Kč dle náročnosti . Ceník služeb zámečnického servisu Goldkey.


UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY.

Výše uvedený ceník je veřejně přístupný a pro zákazníky závazný. Pokud dojde při otevírání k poškození dveří nebo zámku, hradí následnou opravu zákazník! K, 21K, 22K, 23K, 24K, 26K, 30K, 32K, 2. Klíč schránkový ELKO, 8 35. Uvedené ceny jsou pro nás závazné. U zákazníků cenu již z žádných důvodů nenavyšujeme.


Tímto se odlišujeme od některých našich konkurentů.

Zásadně se distancujeme od nekalých praktik některých zámečnických služeb. Otevření zabouchnutých dveří. Výroba a kopírování klíčů. Sháníte náhradní klíč k bytu, schránce, autu nebo atypický klíč ke starému zámku?


Nic z toho pro nás není problém, vyrábíme širokou škálu klíčů všech druhů. Na počkání Vám vyrobíme také různé typy klíčů FAB a některé druhy atypických klíčů. To vše za velmi příznivou cenu.


Ceník výrobků zámečnictví Brno Martin Barl. Bezkonkurenční ceny Vás určitě potěší a příjemně překvapí. Zabouchli jste si dveře? Ať už potřebujete zámečnické služby z jakéhokoliv důvodu, jsme tu pro Vás! Naše zámečnická pohotovost je Vám k dispozici dní v týdnu!


Provádíme zámečnické práce. Specializujeme se na nouzové otevírání bytů, zámků, automobilů, dveří a trezorů. Vás NON-STOP, rádi Vám pomůžeme.


Havarijní služba – Nonstop otevírání zámků.

Jsme firma zabývající se prodejem trezorů pro občanský, firemní a bankovní sektor. Servis včetně řešení běžných závad do hodin. Klíčové, zámkové a bezpečnostní systémy, speciální zámky,kování, bezpečnostní dveře včetně montáže. Prodejna, zámečnictví , bezplatná poradenská služba. Počítačky bankovek a mincí, . CENÍK OTEVÍRÁNÍ ZÁMKŮ NONSTOP - BYTY - AUTA - TREZORY - MONTÁŽE - KLÍČE.


Відсутні: brno Klíče, zámky, trezory, autoklíče. ZÁMEČNICTVÍ PRAHA NONSTOP a okolí. Velkoobchod zámkařského zboží.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.