Friday 28 July 2017

Strojek na kolotoč nad postýlku

Strojek hraje melodii a. Nabízíme to nejlepší nejen pro ty nejmenší. Hračky,hry, školní potřeby,kojenecké zboží,dětské postýlky a matrace,autosedačky, monitory dechu vše za skvělé ceny. Natahovací hrající strojek.


Plyšový hrošík projektor na. Našli jste chybu v popisu zboží? Hrací strojek natahujte ve směru hodinových ručiček do té doby, než pocítíte mírný odpor.


Plně funkční hrací strojek od kolotoče First Years nad postýlku. Vhodný pro samostatné použití bez kolotoče nebo na náhradní díly. Při osobním odběru mohu přidat i zbytek, třeba zručný tatínek opraví.


Náhradní hrací strojek ke. Maminky vědí, že Hrací kolotoč nad postýlku - strojek a konstrukce stojí na eMiminu nejméně. Пожаловаться на содержание картинки. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Plastový kolotoč je určen pro děti, které se ještě samy. Vyberte si kolotoče nad postýlku v různých provedeních. Podívejte se na náš sortiment.


Oblečení pro děti, boty, kočárky, hračky. KOLOTOČ NAD POSTÝLKU HRAJÍCÍ PLYŠOVÉ STROJKY PROJEKTORY. Tento natahovací kolotoč uklidní dítě v postýlce, a pak jej lze snadno připevnit ke kočárku. Dostupnost zboží: dní. Diskuze k produktu: Žádný příspěvek dosud nebyl vložen.


Barevný plyšový kolotoč je určen nejmenším dětem. Hračky se pohybují, melodie dítě uklidní a usnadňuje jeho usínání. Canpol Babies hrací strojek ke kolotoči. SILVERCLOUD kolotoč s melodií Ovečky. NUK hudební kolotoč plyšový . Obsahuje měkkých hraček: zajíčky, srdíčka.


Hračky z jemného sametového materiálu se dají z kolotoče odpojit a mohou se tak stát malými mazlivými kamarády. Univerzální upínací mechanismus je vhodný na většinu postýlek. Inzeráty postylka v kategorii Hračky pro miminka bazar na Sbazar. Kamarád medvídek je odnímatelný.


Rozměry balení: Věk: od měsíců. Parametry a specifikace. Hvězdička plyš 20cm s medvídkem 10cm natahovací hrající strojek assort barvy Balení: v sáčku Rozměry balení:.


Hrazda pro děti s chrastítky 51x29cm plast na baterie v krabici 51x29x9cm. Hudební kolotoč na natažení plast 27x18c… Hudební kolotoč na natažení plast . Kolotoč nad postýlku Ptáčci plast. Když dítě usíná s pohledem na hračky nad sebou, snadno dojde k tomu, že si hračky z dětského kolotoče oblíbí a mělo by je nejraději stále u sebe. FEHN hrací kolotoč nad postýlku -Safari na cestovní postýlku.


Cena 35Kč (1EUR). Na kolotoči jsou zavěšeny tyto textilní hračky: Karkulka, prasátko, kuřátko a samozřejmě vlk. Hrací dřevěný kolotoč nad postýlku s motivem Hladového vlka a jeho kamarádů. Zatáhnete-li za vlka, začne hrát známá melodie Aquarius z filmového muzikálu The Hair, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.