Monday 31 July 2017

Sedaci boxy

V sortimentu máme také oblíbené typizované sedací systémy Space a Divan. Jedná se o čalouněné lavice, které uspokojí většinu běžných zákazníků, neboť umožňují vytvářet sedací sestavy téměř libovolných rozměrů a navíc je možné . Velice variabilní systém BOXY umožňuje vytvoření různých sestav od rovných nebo rohových lavic až po kruhové uspořádání lavic v prostoru viz. Základní modul bez područek má šíři cm.


Do sestavy je možné zařadit i odkládací stolky s laminovanými deskami. Při dodání orientační skici vám zpracujeme . Sestava může mít navíc i područky z přírodního nebo mořeného buku. Sestava se může skládat z libovolného počtu jednotlivých modulů (křesel) a . Z těchto modulů je možné vytvářet různé sestavy.


Výška sedáku je stejná jako u jídelních židlí - 47cm (nebo jako u barových židlí 75cm pro populární vysoké sezení - model SPACE Bar). Ucelený přehled pro sedací lavice, restaurační boxy. Atypické moduly, barevná škála. Levné a elegantní modulární sedací systémy LUKA. Restaurační boxy CORIS vyrábíme ve třech výškách a vedle základních šířek taky atypické moduly.


Box na různé drobnosti, který může zároveň sloužit jako sedátko. Hledáte nábytek do restaurace? Dělicí sedací restaurační boxy ? Sedací lavice restaurační boxy. Náš modulární systém sedacích lavic a restauračních sedacích boxů TOPIC nabízí nekonečnou flexibilitu a variabilitu při sestavování do ucelených sestav.


Nabízíme výrobu kvalitního sedacího nábytku pro hotely, bary, diskotéky, restaurace, kavárny, cukrárny a různé gastronomické zařízení. Lavice k sezení nebo sedačkové lavice? Vyrábíme jídelní a restaurační sedací boxy a lavice v moderním i stylovém designu. Vše je samozřejmě u nás možné vyrobit na míru. Dále se zabíváme výrobou čalouněných boxů a lavic . BROWNING Kryt Na Boční Polici.


Stínítko , které ochrání vaše nástrahy a krmivo. Ve vyhrocených rybářských podmínkách, kdy musí rybář závodit nejen se svými soupeři , ale is časem jsou tyto sedačky neodmyslitelnou pomůckou. Jakýkoliv dobrý závodník , bez řádného vybavení . SEDACÍ BOXY A SEDACÍ NÁBYTEK bary hotely restaurace.


Inzerát Stoly a sedací boxy v hlavním městě Praha, cena Kč, od quisit na Sbazar. Rohová sedací souprava BES-869-R WT1. Sedačka je potažená bílou kůží, která je zkombinovaná s koženkou.


Nožky soupravy jsou pak vyrobeny z c. Provedení v nejvyšší kvalitě a designu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.