Thursday 20 July 2017

Salsa tančírna české budějovice

Místo konání Café Klub Slavie. Změna programu a místa vyhrazena. Přístupné pro vozíčkáře Neznámo (kulturní středisko je částečně bezbariérové). Zdroj dat Café Klub Slavie České Budějovice.


Javier Jesus Escobar Castillo shared his event. Dva skvele party tento tyden :-)! Agota Kis-Kovalik and Monika Hlavová like this. Never stop working on your basics.


V challenge class se hodně věnujeme otočkam a je třeba na nich makat od základu. Od příštího semestru bude v nabídce i speciální technická hodina otocek. Tato událost je největší latinskoametická párty v Českých Budějovicích , která se odehrává přibližně jednou za měsíc (pátek nebo sobota) v Café Klub Slavie. Jedná se o velkou fiestu v rytmu salsa ,. Salsa tančírna je jedna z nejdůležitějších salsa událostí jižních Čech.


Odehrává se v Café Klub Slavie 2x za měsíc. Aktuální informace týkající se kurzů, párty, workshopů apod. Najdete zde i fotky a videa z akcí. Elišky Tatár Schönové: Taneční kurzy České. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Taneční kurzy pro dospělé i děti v Českých Budějovicích.


Nabízíme také kurzy pro ženy a dívky. Vedeme taneční klub Taneční škola Elis z. STRICTLY SALSA NIGHTS je tancirna v Cafe Klubu Slavie 2x za mesic. Je to idealni prilezitost procvicit si kroky, ktere jste se naucili. Hraje se predevsim salsa ( - “ salsa dura”, “moderni salsa ” , “ salsa cubana”), bachata () a ostatni ( ). Více informací o akci Strictly salsa nights - salsa tancirna na . Salsa Tancirna - Prvni tancirna roku :-)! Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy , kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu.


Je to ideální příležitost naučit se nové kroky při poznávání ostatních tanečníků ze “ salsa komunity” jižních Čech. TANEČNÍ VEČER ( tančírna ) s reprodukovanou hudbou 13. Ceske Budejovice , Klub Slavie, Středa, 17. Máte rádi tanec, ale hlučné a stísněné prostory diskoték nejsou pro Vás to pravé? Chcete se pobavit s přáteli, popít kvalitního moku a užít si příjemný večer se standardními a latinskoamerickými tanci?


Právě proto jsme pro Vás připravili TANEČNÍ . Jsme multižánrový hudební klub v Českých Budějovicích s dobrým zvukem a našlapaným programem. Detail události - ZÁBAVA - 30. Končí první sezona zouku v Českých Budějovicích. Přes den workshopy, v sobotu večer zdarma lekce pro veřejnost a pak tančírna ( salsa , bachata, zouk).


Povinná registrace na zouk.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.