Monday 31 July 2017

Příslušenství k posuvným dveřím

Originální dveřní zaráka ve tvaru koule. Opatřeno gumovou aplikací pro tlumení nárazu. Dveřní zarážka ODB W 3je šroubavací, opatřena gumovým prstencem pro tlumení . Zarážka ODB W 3- válec.


Příslušenství pro posuvné dveře , Příslušenství pro vestavne skříně. Set pro posuvné dveře ve většině případů obsahuje: Zámek Pár mušlí Mad .

Tyto kliky jsou známy svou kvalitou a zajímavým designem. Eclisse nabízí k pouzdrům pro posuvné dveře různé příslušenství jako je motorizace, samozavírání, rallenty soft, synchronizace pro dvoukřídlé dveře , synchronizace pro teleskop, vitro a jiné. Oválné a hranaté nerezové mušle pro posuvné dveře , nerezové dveřní zarážky na dveře všech hmotností, zarážky ke dveřím s pryžovou ochranou, podlahové a stěnové zarážky dveří, dveřní panty. Upevňovací šroub, výškově seřiditelný pro vozík Top Line 1. Používá se pro při potřebě . Naše studio nabízí široký výběr kování jak interiérových tak vchodových.


Naší snahou je uspokojit širokou vrstvu zákazníků. Proto naše nabídka zahrnuje také doplňkový sortiment, např.

GRANIT lišty a příslušenství pro posuvné dveře V této kategorii není žádné zboží. Tělo zámku pro zamykání posuvných skleněných dveří. Pro sílu dveřního křídla 8-mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Od renomovaných výrobců Vám nabízíme osazení nebo zabudování veškerého možného příslušenství ke dveřím. V nabídce najdete pouze příslušenství z kvalitních materiálů. Madla a mušle: montujeme převážně u posuvných dřevěných či celoskleněných dveří , kde není možné použít běžnou kliku.


Zde si můžete vybrat z následujících alternativ. Dveře se dodávají v balení spolu s oplocením, které jste si vybrali. RŮZNÉ ALTERNATIVY DVEŘÍ AXELENT. Jednokřídlé dveře na pantech. Dvoukřídlé dvoustopé posuvné dveře.


Posuvné dveře s kladkovým vedením. Kompletní příslušenství pro posuvné křídlé nebo křídlé interiérové dveře. Dodáváme hliníkové profily, kování skleněných dveří, bodové úchyty, nerezové madla a jiný sortiment pro sklo.


Kování a příslušenství pro skleněné systémy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.