Friday 21 July 2017

Guzzanti gz 48gb

Všechny informace o produktu Vinotéka GUZZANTI GZ 48GB , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze GUZZANTI GZ 48GB. Uživatelské hodnocení a recenze na Vinotéka GUZZANTI GZ 48GB. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Její vnitřek je rozdělen na dvě části a efektně osvětlen LED diodami. Vejdou se do ní přitom až dvě dvoulitrové PET lahve a její celkový objem činí litrů. Díky kompaktním rozměrům se přitom snadno . Nízká hlučnost dB je.


Hodnocení produktu: star. Termovitrína GUZZANTI GZ 48GB. Provedení výrobku: černá barva. Všetky informácie o produkte Vinotéka GUZZANTI GZ 48GB , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie GUZZANTI GZ 48GB.


Tato nabídka od prodejce viktorair byla archivována dne 26. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Osobní odběr na pobočkách. Guzzanti GZ 48GB Hűtőszekrény, hűtőgép vásárlás már Ft-tól! Konstrukce chladničky: chladící vitrína.


Typ chlazení: absorpční. Umístění mrazícího prostoru: nemá mrazící prostor. Objem celkem užitný (l): 48. Počet oddělených prostor v . Popis produktu GUZZANTI GZ 48GB TERMOCHLADNIČKA. Bez kompresoru, bez CFC Velmi nízká hlučnost 30dB.


Prostor pro 2l PET láhev. Chladicí rozsah 8-12°C při okolní . Vyberte si skříňku jako víno. Spotřeba energie (kWh): 0. Beznámrazová: NE Displej: bez displeje.


Ovládání: mechanické-knoflíkové. Zobacz inne Witryny chłodnicze, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Kis mérete miatt leginkább szállodák minibárjába, irodákba vagy nyaralókba ajánljuk.


Méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető. A kimondottan alacsony működési . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Súčasťou interiéru je jedna.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.