Wednesday 19 July 2017

Celoročně obyvatelná chata na klíč

Do staveb dodáváme dřevěné podlahy,schodiště,okna a dveře vše z masívního dřeva. Po zateplení jsou naše chaty celoročně obyvatelné. Jsme schopni stavbu dodat v jakékoliv fázi rozpracování (dodávka od hrubé stavby, po zateplenou verzi , až po stavbu na klíč ). Zateplená dřevěná chata pro celoroční obývání - lze využít i jako domek pro méně náročnou rodinu. Dřevěná konstrukce byla navržena pro stavbu v záplavovém území řeky (voda, která nateče do konstrukce, po opadnutí vody opět vyschne).


Provětrávaná fasáda i zateplené stěny zabírají malou . Připravili jsme pro vás dvě zcela nové sekce zateplených, celoročně obyvatelných dřevostaveb. Jedná se o jednopodlažní zateplené dřevostavby s vynikajícími tepelně izolačními. Typ NELLA - odkaz přímo na chatu. Montovaná chata má řadu výhod a jednou z nich je možnost nechat si ji postavit takzvaně na klíč. Někteří dodavatelé zmiňují možnost stavby i na základy ze zámkové dlažby, ale stavba celoročně obyvatelné chaty obvykle vyžaduje pořádné základy.


Text: Richard Guryča, Foto: . Rekreační chaty a domky jsou určené především k dlouhodobějšímu pobytu a rekreaci. Svojí dispozicí a celkovým řešením poskytují prostor pro pohodlné ubytování menších skupin osob i po dobu několika dní. Mohou mít také svoje sociální zařízení, koupelnu a wc.


Nabízíme srubové rekreační chaty v sílách stěny - 80 . Scénář 1: Stavíme celoroční chatu. Chystáte-li se do stavby dřevěné chaty , vaší volbou bude buďto montovaná, nebo srubová stavba. Pojďme se podívat na jejich specifika.


V mnohém se totiž liší, ale obě si můžete nechat postavit na klíč , nebo si je dokončit sami. Naše firma vyrábí montované nízkoenergetické dřevodomy se silikátovou provětrávanou fasádou určené k trvalému bydlení a montované dřevodomy a chaty s dřevěnou provětrávanou fasádou určené k celoroční rekreaci, popř. Díky masivnímu použitému materiálu a díky výborným tepelně . Sháníte dřevěnou zahradní nebo obytnou chatku? Chtěli byste mít na zahradě altán? Je to samozřejmě dáno tím, že každý z nás tráví volné chvíle jiným způsobem, někdo využije dřevěnou chatu pouze k příležitostnému přespání, jiný v ní však třeba celoročně žije.


Proto pro nás není vůbec problém Vám chatku přizpůsobit podle Vašich konkrétních představ nebo Vám vyrobit zcela originální chatu dle Vašeho . Zastřešení přístavěné místnosti k chatě a přístřešku na dřevo. Poptáváme stavitele a dodavatele chaty , nejlépe typizované chaty na místě staré k celoročnímu využití, na klíč. Zajišťujeme kompletní servis od projektu až po realizaci výstavby rodinných domů na klíč. Mobilní dům pro celoroční bydlení série Superior ve velikosti 40m2. Nejlevnější montovaný dům Hobbytec Home může sloužit jako chata nebo trvalé bydlení pro jednotlivce.


SRUBOVÉ CHATY , REKREAČNÍ SRUBY A SRUBOVÉ DOMY KONTIO. Novinkou v oblasti srubových domů je tzv. Second house, který není ani klasickým rodinným domem, ani běžným víkendovým bydlením. Tento typ dřevostavby by měl nahrazovat letní byt, odpovídá velikostí a komfortním užíváním klasické domácnosti.


Zveme Vás rovněž k osobní návštěvě sídla naší firmy, kde můžete shlédnout některé námi nabízené dřevostavby nebo chaty. Naše nejnovější nabídka dřevěných domů a dřevěných rekreačních chat je prezentována na těchto webových stránkách. Například montované domy či dřevěné sruby.


Vítejte na naší stránce věnované celoročně obyvatelným , zatepleným rekreačním chatám. V kalkulacích u náhledových obrázků chat jsou naceněny pouze horní hrubé stavby, které jsou pro laika svépomocí zpravidla nezvládnutelné, protože obvykle nemá k dispozici potřebný software, ani technologii na výrobu konstrukcí. V současnosti je nabídka dřevostaveb velice pestrá, většinu dřevostaveb poskytujeme formou „dřevostavby na klíč “. Vyzkoušejte kvalitu a nezaměnitelnost dřevostaveb, dřevostavba na klíč od PK REALIZACE s. CHATA JE CELOROČNĚ OBYVATELNÁ Rámová . Projektujeme a stavíme rodinné domy, dřevostavby na klíč , pasivní domy a nízkoenergetické dřevostavby.


Ekopanely lze použít na podhledy,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.