Monday 26 June 2017

Vtip bača

Přijde sedlák k bačovi a ptá se: Ty bačo, vysvětli mi jak je možné, že máš syna? Vždyť jsem tě ještě nikdy s žádnou ženskou neviděl! Bača : No to se prostě tak nějako stalo.


Sedlákovi to nedá a jde za syneHele mladej jak ty se vlastně jmenuješ? Nejlepší vtipy o bačovi.

Bača , povedzte tu u súdu, čo ste videli. Pozriem do kroviska – a tam vám jebačka. Read Bača a nadpřirozené schopnosti from the story vtipy Zdeňka Izera by kryplosaurus with 6reads. Z Televize Markíza přijde reportér na. Starý bača Jano s pomocníky opékají u ohně slaninku.


Najednou se jeden z ovčáku zeptá: Bačo Jano, můžu vám položit chlapskou otázku? Bačo Jano, vy už let žijete se svou ženou Ančou, nikdy vás nenapadlo se s ní rozvést?

Bača sa dožil veku 1rokov, tak za ním na jeho narodeniny prišla televízia, aby s ním natočila reportáž. Bača sedí před kolibou, když najednou zastaví přepychové auto, z něj vystoupí mladý, urostlý, dobře oblečený mu a zamíří přímo k bačovi. Osloví ho: Otče, ty mě snad nepoznáváš?


Já jsem tvůj syn Juraj, kterého jsi před deseti lety poslal do města pro tabák. V městě jsem si našel bohatou ženu, dobrou práci a pak jsme . Za A něžně se pomilujeme, nebo za B tě několikrát tvrdě vymrdám,“ a plácne ovci přes zadek. Ovce se ani neotočí a spustí: „Bééééééé“ A bača na to: „Já to věděl ty divoško . Rozhlasová reportérka chce udělat autentický rozhovor s bačou a tak se ho ptá, jak probíhá jeho běžný den.


Reportérka: Počkejte, to přece nemůžeme říct do rádia, že ráno chlastáte! Bača se dožil věku 1let, tak za ním na jeho narozeniny přijela televize, aby s ním natočila reportáž. Jak vy to, bačo, děláte, že jste se dožil tak vysokého věku?


Bača povídá: No ráno vstanu, dám si panáka. Read Ztracený bača from the story vtipy Zdeňka Izera by kryplosaurus with 5reads. Idem tak po lese, napravo jahôdka, naľavo čučoriedka.


Přijde televize markíza za bačou a říkají mu, aby jim ř. Vtip a zábava je hlavní součástí webu Loupak.

V této sekci najdete obrovskou databanku vtipů a srandovní textů, které jsou rozděleny do příslušných kategorií. Bača si kúpi štyri ovečky a chce aby sa mu rozmnožovali. Lenže ovečky stále nič a nič. Tak zabehne veterinárovi a povie mu, aký má problém a ako zistí,že ovečky sú tehotné.


Tak mu veterinár hovorí: No bača , v prvom rade potrebujú sex, a ak budú ráno ležat na tráve,tak sú tehotné. Tak bača príde domov, ovečky naloží na. U salaše se utábořili studenti. Ráno vstávají a jeden začne cvičit. Vyjde bača ze svojeho salaše a dívá se, jak student dělá kliky.


Dívá se dívá a říká: Že se u nás krade, to jsem věděl, ale aby někomu už kradli ženu při souloži, to jsem ještě neviděl. Naleznete zde židovské anekdoty, vtipy o blondýnkách, vtipy o sexu. Sbírka vtipů o bačovi č. Američan povídá: ,,U nás máme tak dlouhý hangár, že ho ani letadlo s plnou nádrží nepřeletí. Rus povídá: ,,U nás, když vaříme boršč, tak na něj máme tak velký hrnec, že ho . Príde Bača do obchodu a pýta sa: Máte trenírky?


Máme iba slipy s tričkom taký komplet viete? Ale keďže chce trenírky smutne odchádza. Príde na druhý deň a pýta sa: Máte trenírky? Sedí bača pred kolibou, prídu turisti a pýtajú sa: – Bača, syr máš? Tak turisti sa sklamane otočia a lezú z kopca dole do dediny.


Keď už sú skoro dole, objaví sa nad nimi na stráni . Jde dál a praští mu to do jeho baráku. Jde bača po louce a praští mu blesk do ovce: No toto. Básničky Černý humor Divoký západ Hádanky Humorné texty Chuck Norris vtipy Manželské vtipy Muži vs ženy Náboženské vtipy Ostatní Počítačové vtipy.


Přijde blíž a vidí, jak mu blesk zabil manželku. Zdeněk Izer - Bača - Aj mudry schybi - Vtip. Redaktorka sedí v jednej dedinskej krčme a chlapi jej vravia: Pani redaktorka na našom salaši žije bača , ktorí má najväčší k. Zvedavá redaktorka sa vyberie na salaš zaklope na dvere a otvorí jej bača.


Redaktorka s ním chce spraviť reportáž tak sa ho teda pýta: Bača ževraj máte najväčšieho na svete.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.