Friday 23 June 2017

Nejlepší aplikace pro iphone 2017

Widget vám rovnou otevře jeden ze nebo chatů. Aplikace CALC Swift patří mezi nejlepší kalkulačky pro iOS. Podporuje 3D Touch zkratky, možnost sdílení, widget v Oznamovacím centru a disponuje jak klasickými, tak i vědeckými funkcemi. Ať už se snažíte třídit vaše fotky nebo udělat nějakou práci, na App Store jsme pro vás našli ty nejlepší alternativy aplikací pro . Tato aplikace je vůbec první profesionální aplikací na editaci fotografií optimalizovanou pro iPad od oceňovaných vývojářů. Ti slibují rychlé a přesné použití díky frameworku Metal se stejnými funkcemi jako na stolní verzi.


Na svém telefonu můžete . Appka iTranslate Converse Dokáže nahrát a přepsat mluvené slovo následně ho přeložit a ukázat vám na displeji, co druhá osoba říkala. Američan nebo Francouz – všecm už budete rozumět stejně. Jazyková bariéra se stává . Pořídili jste si k Vánocům nového miláčka s přídomkem „X“?


Máme pro vás pár aplikací , které mu budou slušet. Internetový obchod se zaměřením na chytré hodinky za skvělé ceny! Mobilní svět zaplavuje čím dál víc aplikací , které bojují o pozornost náročných uživatelů. Time vybral ty nejlepší , které si můžete stáhnout do vašeho chytrého telefonu.


Některé vás zabaví, jiné vám mohou zjednodušit život. Podívejte se na seznam těch vítězných. Nejde o žebříčky řazené podle počtu. V době spuštění bylo v platformě dostupných asi 5aplikací , nyní je možné vybírat z více než dvou miliónů.


Aplikací roku se stala v případě iPhonu aplikace Calm, která se zaměřuje na uvolnění svalů i mysli prostřednictvím meditace, zkvalitnění spánku, zmírnění . Apple magazín, Novinky ze světa Apple, Steve Jobs, Novinky iOS. Umožňuje vám tvorbu To-Do seznamů a psaní nejrůznějších poznámek v krásném, čistém designu, jež si můžete uzpůsobit i četnými paletami. V obchodě s aplikacemi App Store Apple opět doporučuje ty nejlepší aplikace , které pracují s fotografií, popřípadě videem. Tentokrát se tato kolekce jmenuje Picture. Z placených iPhoních aplikací napříč kategoriemi Apple vypíchnul Facetune (editor selfie fotek), Heads Up!


Adobe Photoshop Mix - Cut out, . Autor: Veronika Břeňová. V dnešním článku vám přinášíme jedny z nejlepších augmented reality (AR) aplikací. Pokud jste o Vánocích pod stromečkem nalezli nějaké zařízení se systémem iOS a zatím jste s nimi zkušenost neměli, pak se asi teprve rozkoukáváte, co vám nový systém nabízí.


Připravili jsme si pro vás pár tipů na užitečné aplikace , které sami využíváme a které vám ulehčí práci a zároveň pobaví.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.