Thursday 29 June 2017

Nalepení tvrzeného skla

Dobrý den, nemáte nějaké vyzkoušené sklo , které by fungovalo-sedělo a aby fungoval dotyk na SEdge? H - velice tvrdé a odolné - tloušťka pouze 3mm - dokonale průhledné. Návod na lepení tvrzeného skla na mobilní telefon. Tvrzená skla naleznete na našem eshopu Flipworld.


Odborné nalepení tvrzeného skla na displej Vašeho telefonu. Tvrzené sklo na mobil chrání dotykovou plochu před škrábanci, špínou a jinými nečistotami. Tvrzené sklo (známá též jako temperované sklo) chrání dotykovou plochu mobilu před škrábanci, prachem, mastnotě, špíně a jiným nečistotám. Lepení tvrzeného skla na mobil dělají naši pracovníci precizně s nejvyšší přesností.


Vy tak ušetříte svůj čas, peníze i nervy. Už jste zkoušeli lepit temperované sklo na mobilní telefon? Asi nedopadl první pokus nejlépe a Vy jste tak vyhodili zbytečně peníze z okna. My zaručujeme bezvadné nalepení skla, a Vás nebude . Připravily jsme návod jak nalepit ochranné sklo na displej telefonu. Doporučujeme si návod přečíst předem.


Aplikace skla není složitá, ale je dobré si návod přečíst a provést určité opatření pro lepší a snadnější aplikaci skla. Lepení skla je rozděleno na tři části: příprava telefonu, samotné nalepení , finish. Návodů, tipů a triků, popřípadě videí o tom, jak správně nalepit tvrzené sklo na přední displej mobilního telefonu, bylo napsáno již mnoho.


Jelikož máme s aplikací předního tvrzeného skla již řadu zkušeností, samozřejmě hlavně těch praktických, rozhodli jsme se pro Vás natočit nejen video návo který naleznete na našem . Služba nalepení ochranné fólie nebo skla na displej telefonu. Co tak čtu, tak jsou tady všichni experti. Při koupi telefonu a tvrzeného skla mi prodavač řekl, že je možné, že se při lepení tvrzeného skla objeví bublinky. Musí se při lepení na to dávat pozor. Nejčastěji jsou v horních rozích.


A jinak ano tvrzené sklo se opravdu lepí. Instalaci skla i fólie na displej dokáže s troškou trpělivosti a zručnosti opravdu každý, ale pro nezkušené může být perfektní nalepení ochranného tvrzeného skla a zejména pak fólie na displej pořádná výzva. My vám ji rádi pomůžeme úspěšně zdolat.


Kromě našeho návodu k použití, který vám vždy zasíláme v elektronické i . Tisková zpráva: “Dokážu tvrzené sklo nalepit na displej doma sám(a)? Pokaždé je moje odpověď stejná… je to víc než snadné, nalepit sklo zvládne opravdu každý. Poté přikládám krátký odstavec, ve kterém popisuji, jak je nutné nejdříve očistit displej . Není tomu tak dávno, kdy ochranné sklo StarkGlass byla spíše výsada geeků a technologických nadšenců. S tím, jak se rozšiřuje.


Lepení ochranného skla je tak jednoduché, že ho zvládne i člověk, který to dělá poprvé. Ten pvní je tloušťka tvrzeného skla StarkGlass. JAK SPOLEHLIVĚ OCHRÁNIT DISPLEJ PŘED ROZBITÍM ? Chráníme své mobilní telefony jak oko v hlavě. Před poškrábáním zadního krytu je chrání, pevný case, ale i přesto nás dovede rozčílit, když se nám podaří jej poškrábat.


Přesto to nejcitlivější místo zůstává vždy bez ochrany – displej. Přijímáme platební karty. Všechna práva vyhrazena. Nevíte jak nalepit tvrzené sklo na displej?


Bojíte se , že ho nalepíte křivě nebo zůstanou vzduchové bubliny? Pořiďte svému telefonu ochranné tvrzené sklo. Je to druhé sklo , které se nalepí na to stávající a telefon je pak dvojitě chráněn nejen proti pádu, ale i poškrábání.


Sklo je vyrobeno z tvrzeného plastu a je téměř nezničitelné. Ročně se rozbije téměř displejů. Riziko výrazně snížíme s profesionální ochranou displeje!


Samozřejmě trochu s nadsázkou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.