Thursday 29 June 2017

Kožené pohovky

Vneste do svého obýváku nádech luxusu. Kožené a koženkové pohovky , sedačky a gauče patří mezi elegantní vybavení domácnosti. Nábytek IKEA s garancí záruky. Luxusní sedací soupravy ( sedačky ) v látkovém i koženém provedení. Nabízíme soupravy v moderním, klasickém a anglickém stylu.


Navštivte naše prodejny Bytcentrum v Praze a Napajedlích.

Kůže jako potahový materiál se používá jen pro skutečně luxusní sedací soupravy. Výměnou za vyšší cenu nabízí skutečný komfort. Jejich propracovaný vzhled a kvalitní materiál zaručí, že vám sedačka vydrží několik let a bude vypadat stále jako nová.


Vyberte si kožené sedací soupravy rohové nebo s praktickým křeslem. Jsme outlet s koženými sedačkami a sedacími soupravami s potahem z kůže. Levné kožené sedací soupravy - Echt leder.


Hledáte kozene pohovky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Rozměr sedačky (ŠxVxH): 235x88x1cm. Obývací pokoj je spojen s odpočinkem stejně tak, jako ložnice se spánkem. Abychom si zde ale odpočinek mohli skutečně užít, je nutné, abychom měli takový druh sedací soupravy, který nám zajistí optimální relaxování. Rozhodně bychom si neměli kupovat nic, co se nám nezamlouvá. Praktické, ale také designové luxusní kožené sedací soupravy a sedačky z nabídky prima-cena.


Kvalita sedacích souprav prověřena praxí. K dispozici máme rohové sedací soupravy, sedací soupravy ve tvaru do U, dvojsedy i trojsedy, s úložným prostorem i bez. Všechny parametry si jednoduše vyhledáte pomocí filtru. Ty pravé kožené sedací soupravy čeká právě. Prodej kvalitních kožených sedacích souprav na zakázku přímo pro váš interiér.


Do naší kožené sedací soupravy se posadíte a než se doktnete pravé hovězí kůže, ucítíte charakteristickou vůni luxusu. Výjímečné pohodlí a dokonalá anatomie sezení Vás nenechá v klidu. Díky dlouholetým zkušenostem známe přesné požadavky zákazníka a přinášíme výběr kožených sedacích souprav charakteristický . Pak se nechte inspirovat naší nabídkou elegantních pohovek a sófa.


Vybíráte novou sedací soupravu? U nás si vyberete také velice praktické rohové i rozkládací sedací soupravy, které vás překvapí kvalitou použitých materiálů. Teflonová povrchová úprava potahové textilie odolá otěru a navíc se snadno udržuje.


Nabízíme: sedací soupravy kožené klasické, sedací soupravy rohové kožené - kožené sedací soupravy levně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.