Monday 26 June 2017

Egger lamino vzorník

Sample Кеш Перекласти цю сторінку EGGER CZ s. Vybrat si tak můžete ze 1dekorů lamina. U každého dekoru je uveden povrch, případně použití dekoru. Další informace k produkci CPL, kompaktních desek, dveřních formátů a pod.


Ke stažení pod skupinou EGGER.

Lamino EGGER - LamINOVANÁ DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA. Ještě nikdy nebyly lamino reprodukce dřeva tak věrné přírodním předlohám. Bílá, béžová, šedá a černá, klasika pro nadčasový design, získávaly v posledních letech stále více na popularitě.


Současně je vyžadována přirozenost a autenticita , a proto se stávají důležité teplé šedé a hnědé tóny, zejména v kombinaci s dřevodekory. Firma se pro každého zákazníka snaží nalézt optimální řešení k realizaci výroby podlah, stavebních výrobků a především pak výrobě nábytku i celého interiéru. Egger myslí globálně a jedná lokálně. Díky širokému rozpětí produktového portfolia si z nabídky dekorativních desek vybere každý - více či méně náročný .

Vzorník lamina - dekory. Pokračujte níže kliknutím na logo firmy Kronospan, DDL nebo EGGER. Automaticky budete přesměrováni na server s aktuálními vzorníky výrobce a dodavatele laminovaných desek.


Povrchově upravená dřevotřísková deska. LTD EGGER – vzorník barev. Dostupnost: objednávkové×. Výroby značky EGGER se vyznačují inovativními řešeními a vysokou kvalitou celého sortimentu – což je zaručeno výrobou na nejvyšší možné technické úrovni.


Pro dekorativní interiéry jsou všechny materiály navzájem vhodně sladěné co do dekoru a struktury v kolekci Zoom. Nová kolekce Zoom byla . Klasifikace, P- všeobecné použití pro suché prostředí. Emisní třída, E- koncentrace formaldehydu pod ppm. Nosný materiál, Dřevotřísková deska . Stolové laminované desky různých rozměrů.


Německý výrobce laminovaných desek firma EGGER nabízí celou řadu dekorů od dřevěných až po jednobarevné UNI dekory. Prodej a odborná pokládka laminátových a korkových podlah od renomované značky EGGER. Kolekce laminátových podlah FLOORCLIC a korkových podlah CORK COMFORT.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.