Wednesday 26 April 2017

Vinotéka guzzanti gz 59

Prosklená vinotéka s kompresorem. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Chladicí rozsah této vinotéky je –18°C. GUZZANTI GZ Vinotéka prosklená, kapacita láhví vína , 117l, stříbrné dveře s . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Presklená vinotéka s kompresorom - kapacita fliaš.


Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra. Vďaka šikovnému kompresoru zvládne kontinuálne chladiť vložené. Právě si prohlížíte zboží značky Guzzanti na e-shopu elektro-ELPOS.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit . Typická doba dodání: 7-dní. Tento model je ideální pro hotely, penziony, kanceláře. Díky šikovnému kompresoru zvládne kontinuálně chladit vložené láhve. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.


Možno ju použiť ako voľne stojaci. Kontrolu nad aktuální teplotou zajistí LED displej s možností regulace. Dvojvrstvové sklo chráni víno ? Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 01.


Vinotéka Guzzanti so striebornými dverami a nerezovou rukoväťou. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! PROSKLENÁ VINOTÉKA S KOMPRESOREM GUZZANTI. Stabilní chlazení díky kompresoru a eko chladivu R600a.


Kapacita láhví vína , 117l. Stříbrné dveře s nerezovou rukojetí - dvouvrstvé sklo, které chrání víno před slunečním zářením a světlem. Určitě si vyberete také další Vinotéky výrobců Candy, Guzzanti , Haier. Termochladící prosklená duální vinotéka Guzzanti GZ 17DD v energetické třídě C. Uložíte do ní až lahví vína. Kompresorová vinotéka Guzzanti GZ 100.


Vinotéka díky šikovnému kompresoru zvládne rovnoměrně chladit vložené láhve v rozmezí 7–°C. O správné temperování se stará digitální termostat. Kč Včetně DPH, 1Kč PHE a dopravy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.