Wednesday 26 April 2017

Svlakové dveře cena

Před nějakou dobou jsme vyráběli dveře do roubenky ve skanzenu Chanovice. Nové proto, že ty původní byly už v příliš špatném stavu na to, aby se mohly znovu použít. Přinášíme detailní fotodokumentaci postupu práce. Dnešní dýhované dveře vyráběné moderními technologiemi v sobě nezapřou krásu dobře zpracovaného materiálu. Výroba kopie svlakových dveří.


V této fotosérii se podíváme na výrobu svlakových dveří přesně podle existujících dveří , které však již pro jejich silné poškození nelze restaurovat či renovovat. Truhlaříme - Původní svlakové dveře Původní svlakové dveře. Dveře jednokřídlé plné hladké č. Jedná se o dveře ze smrkové spárovky, zdobené takřka po celé ploše . Staletími osvědčené jsou i svlakové dveře.


Svlaková konstrukce spočívá ve ztužení křídla ze svisle kladených desek či palubek takzvanými svlaky. Pravý svlak tvoří příčně ložená deska, profilovaná do tvaru „hříbku“, která se zarazí do drážky vyhloubené ve vnitřní (rubové) straně těla dveří. Dřevozpracující družstvo vyrábí zejména atypické výrobky stavebního truhlářství nejrůznějších kategorií. Společným rysem všech našich výrobků je to, že jsou vyrobeny z kvalitního masivního dřeva. Hlavní náplní pak je samozřejmě výroba oken a dveří.


Vyrábíme však nejen okna a dveře pro novostavby objektů nebo . Součástí každého demont. Základní cena výrobku stánek panelový demontovatelný 200x15 17. Interiérové dveře 5Kč , Orlová Interiérové dveře Prodej nové dveřelevé I pravé. Interierove dveře 4Kč , Šerkovice Interierove dveře Jiz nevyuzijeme- byly jako dvere schodiste x puda v drevodomku let.


ZÁVĚSY (PANTY) Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Použití: Závěs je určen pro těžké kovové dveře (vrata) a kovovou zárubeň. Cena již od: 58Kč bez DPH. Použití: Pro otočné spojení dveří bez polodrážky se zárubní: Čep za. Vyberte si z různých velikostí kovaných pantů na dveře.


Kované panty jsou vhodné jak na dveře , tak na vrata. Získejte u nás i dopravu zdarma. Podívejte se do Ráje kování. Stavba přízemní s půdním prostorem. Ke štítové zdi je přistavěn letní lehký přístřešek.


Vrchní stavba pozůstává z dřevěné vázané kostry z venku pobité prkny. Střecha sedlová s krytinou z desek vlnitého eternitu. Stropní konstrukce dřevěná trámová. Střešní krytinou je černá nenasákavá lepenka V1 která slouží jako provizorní krytina anebo jako podklad pod asfaltový šindel. Podkladní hranolky, na něž se staví domek, jsou impregnované.


Název, Rozměr, Plocha, Stěna, Cena. Zahradní domek Felix 190x200 .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.