Thursday 6 April 2017

Sm system cviky

Léčba výhřezu meziobratlové ploténky, skolioza, prevence. Doktor Smíšek komentuje základné cviky SM Systému (SPS metóda) a ukazuje správnu techniku ich cvičenia. SM Systém – praktické ukázky vybraných cviků s elastickým lanem.


Pokud přípravu na těhotenství a porod berete . Pri cvičení používame prirodzenú koordináciu chôdze, ktorú rozdeľujeme do jednotlivých cvikov. Stabilizace pánve, posílení vnitřní strany. Pri cvičení opravujeme chybnú realizáciu v jednotlivých častiach a po zvládnutí čiastkových cvikov spájame cviky v optimálne koordinovanú chôdzu. Hlavný efekt metódy je vyvolanie trakčnej ( naťahovacej) . Nie je to len rehabilitačné cvičenie, ktoré ti pomáha pri liečbe skoliózy, či od bolesti chrbtice.


Vďaka tomu môže byť cvičenie pomerne krátke a pritom je účinné. Samorejme, na tomto obrázku je to skôr žart ako ukážka správnej . Práve jednoduchosť a zvládnuteľnosť aj bez neustáleho dohľadu patria medzi prednosti tohto cvičenia. Sm systém však dovoľuje cvičiť cviky aj v sede na stoličke, čo som však vôbec nemohol, keďže som nevydržal sedieť ani minútu. SM systém - metóda účinných cvičení aj na doma. Každý jeden pohyb bol neuveriteľne náročný, bol som takmer okamžite spotený (lialo sa zo mňa) a precvičenie celej zostavy cvikov ma neuveriteľne vyčerpávalo, zaspával . Ale právě o to jde – cvičením se vlastně připravujete na to, aby vaše tělo mohlo chodit v poměrně zdravé poloze.


Smíšek – originální pomůcky na zdravé cvičení a rehabilitaci: elastická lana, cvičební sety a podložky. Pondelok, streda a piatok! SM SYSTEM – stabilizácia a mobilizácia chrbtice. Richarda Smíšeka s vynikajúcimi výsledkami.


Trest za sedavé zamestnanie bývajú bolesti chrbta. Sedavým životom začíname žiť už vo veku rokov. To nás v škole usadia do lavíc. A odvtedy sedíme v práci, v aute, pri televízore.


Dnes jeden krátky, ale pre niektorých z vás možno užitočný tip. Jsou-li tato spirálová zřetězení funkčí, při každém kroku se aktivují a oddalují jednotlivé obratle . Metóda je založená na každodennom pravidelnom cvičení, ktoré sa vykonáva individuálne. Cviky zaberú maximálne minút denne.


Jedná se propracovaný systém, MUDr. Vám přidám další cviky , které Vás opět naučím.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.