Wednesday 12 April 2017

Mikrovlnná trouba electrolux ems 21400 s stříbrná

Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Přehledný digitální displej se ovládá otočnými i tlačítkovými prvky. Přináší aktuální informace o zvoleném programu vaření.


Mnoho času Vám ušetří funkce automatického rozmrazování. Nechybí ani gril, dětská pojistka a přehledný digitální displej. Ovládání je elektronické, snadno a přesně tak nastavíte všechny parametry. Pro přípravu můžete použít mikrovlny, gril, nebo kombinaci obojího pro dokonale . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Záruční doba: měsíců. Rozměry balení: Hmotnost (kg): 15. Zatím nebylo ohodnoceno ). Prostorná mikrovlnná trouba v elegantním stříbrném provedení, ideální pro běžný ohřev jídel, s bočním otevíráním dvířek a displejem. V nabídce tohoto modelu. To vše podtrhuje kvalitní zpracování, což je pro.


Má jednoduché ovládání pomocí mechanických otočných tlačítek, pomocí kterých se nastavuje úroveň výkonu a čas ohřívání. Ovládání mikrovlnné trouby nebylo nikdy snadnější než s tímto . S touto komplexní mikrovlnnou troubou vybavenou funkcemi na rozmrazování, ohřívání, grilování a vaření pokrmů zvládnete všechny kuchyňské výzvy snadno a rychle. Dále trouba disponuje automatickým rozmrazováním a volitelnou funkcí Economode, která šetří spotřebu energie tím, že vypne troubu minuty po konci ohřevu. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k . Elektronické ovládání je přesné, digitální displej umožňuje funkce, které zpříjemní obsluhu.


Stříbrná mikrovlnná trouba s grilem. Funkce Returntable zastaví nádoby na konci ohřevu do stejné polohy, jako při vložení. Ucha hrnků a nádob jsou tak vždy v ideální poloze k bezpečnému uchopení.


Trouba má nerezový vnitřek s objemem 1litrů a otočným talířem o průměru cm. Trouba je ovládána jednoduchými otočnými i tlačítkovými knoflíky a pomocí přehledného LED displeje, který Vám poskytuje zpětnou vazbu a aktuální informace . Trouba se přehledně ovládá, je doplněna LED displejem, na kterém pohodlně sledujete, co se v troubě právě děje. Ovládat jí můžete otočnými i ovládacími tlačítky. Oceníte také automatické .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.