Wednesday 12 April 2017

Jimi textil

Vybírejte z mnoha druhů povlečení, v různých barvách a vzorech. Námi nabízené ložní soupravy jsou vyráběny ze 1 bavlny o vysoké hustotě přízí. Sháníte nové záclony do obývacího pokoje nebo kuchyně? Toužíte po něčem netradičním a originálním? Pak si prohlédněte nabídku e-shopu Textil Jimi ! Kromě kvalitních záclon s originálními motivy zde naleznete také ubrusy, ručníky, deky nebo povlečení.


To vše za velmi příznivé ceny. Pokud chcete na nákupu ještě více . Sídlo spoločnosti: Boženy Němcovej 8. Kontakty: ODDELENIE OBJEDNÁVOK Tel. Společnost je zapísaná u . Změna názvu z JIMI NIHOŠOVICE s. Zápis ostatních skutečností: Obchodní korporace se podřídila zákonu jako celku postupem podle § 7odst. Zapsána činnost: pronájem nemovitostí. Praha 3) – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu.


Feb Jimi -Nihošovice - bytový textil už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Aktuální i úplný výpis firmy JIMI TEXTIL s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Nabídky volných pracovních míst JIMI TEXTIL s. Povlečení a froté prostěradla objednávám pouze u této firmy.


Jsem velice spokojená,kvalita materiálu,moderní provedení vzorů,včetně dodací doby. Po telefonické domluvě jsem prosila o změnu barvy prostěradla,vše k mé 1 spokojenosti. To se líbí Heilly Čmochové.


Využite tento výpredaj a nakúpte za výhodné ceny. Výsledok vyhľadávania objektu jimi textil bratislava na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Podrobnosti o firmě JIMI TEXTIL s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.