Wednesday 26 April 2017

Lahev equa

Prodej plastových a skleněných ekologických lahví EQUA. Láhev na pití EQUA bude nepostradatelným průvodcem vaším životem. Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí! Skleněné láhve na pití EQUA a. Lahev EQUA vznikla spojením slov EKO a AQUA, splňuje ty nejvyšší ekologické parametry, je přírodou snadno odbouratelná a hlavně – používat .

Všechny informace o produktu Outdoor láhev EQUA DANDELION 600ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze EQUA DANDELION 600ml. EQUA je slovinská značka ekologických designových lahví z borosilikátového skla i plastu – bez BPA, zato se spoustou ekologických certifikátů. Příběh této značky se započal, když si její zakladatel Anže na krásné pláži ve Slovinsku povšiml si množství plastových lahví, které plavaly v moři a chtěl přírodě od této zátěže ulevit. Název Equa v sobě spojuje . Lahev Equa - SKLO 550ml.


Každý člověk na naší planetě spotřebuje 1plastových lahví ročně. EQUA Cotton Candy 6ml - Nová kolekce je inspirována barvou Pantone roku.

Se svými svěžími barvami a hravými tvary představující letní vibrace. Láhev Equa - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ahoj, ráda bych se zeptala jestli nemáte někdo zkušenosti s Equa lahví?


Slyšela jsem, že prý teče a že je špatná. Ekologické plastové lahve vhodné na sport, do práce i do školy. Recyklovatelná, ekologická a zdravá láhev na pití.


Plastová láhev je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu Eastman Tritan, který neobsahuje škodlivou složku BPA. Kolekce zdravých láhví Equa Metallic je vyrobena z borosilikátového skla, což zaručuje její lehkost a 1 recyklovatelnost. Borosilikátové sklo je známé svou tvrdostí, odolností vůči teplu a chemikáliím. Víko je vyroben z kvalitní nerezové oceli.


Díky kombinaci nerezu a silikonu na víku jsou láhve 1 vodotěsné. Equa láhve jsou BPA free - neobsahují škodlivou chemikálií. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓.

Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Ostatní zákazníci si také. Kolekce lahví Equa Mismatch byla navržena s cílem dokázat perfektní doplnění protikladů.


Neobvyklá kombinace skleněné láhve v objetí měkkého plstěného krytu tvoří láhev nejen odolnější, ale také nekonvenční. Něco stylového a krásného vám v naší nabídce chybělo? A nebyla to náhodou čupr designová láhev na pití? Dnes už ji pro vás máme. Zapomeňte na výmluvy, jak je obtížné dodržovat pravidelný pitný režim.


S naší plastovou láhví na vodu EQUA KetoDiet vám to půjde hravě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.