Thursday 20 April 2017

Krabice platinum ip 44

Krytí IP pro ochranu proti vodě a prachu, možnost použití bílé LED signálky, pro silnoproudé i slaboproudé přístroje. Do betonu, zdvojené podlahy, suchých příček , zdiva nebo nábytku. Podlahová krabice čtvercová. Krabice Platinum - IP , IK 08. Extra tenká deska: tlouštka mm.


Možnost podsvětlení bílou LED signálkou. STUPEŇ KRYTÍ: IPUPOZORNĚNÍ: krabici je nutno osadit silovými nebo . Cena je uvedena za ks. Dostupnost na pobočkách . Vyrobce: SCHNEIDER ELECTRIC CZ.


Jmenovitá velikost, mm. Minimální výška mazaniny, mm. Zboží není na dané provozovně skladem Rakovník. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, a mnoho dalšího.


Zákazník vyjádřil přání mít venkovní zásuvky na fasádě v provedení nerez. Autonomní senzory nastavení potenciometry str. Ocelové instalační lišty. Bezhalogenové instalační lišty. Antimikrobiální přístroje str.


Hledáte čtvercová krabice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Naše krabice Platinum IP ponúkajú elegantné riešenie, ako ukryť zásuvky do pracovného stola v kancelárii. Elegantné prevedenie pre dokonalé prispôsobenie interiéru. Vysoká variabilita použitím viac ako 2funkcií prístrojov rady Mosaic. Série, PLATINUM Legrand.


Stupeň krytí (IP), IP44. Záruční doba, roky ZDARMA . Dodávaná včetne polystyrénové výplně pro snadnou následnou . Plastová, nasazovací plné víko. Nalezli jsme také odkazů na podobné . Komplet ELEGANT - zásuvka jednonásobná s dětskou ochranou (s clonkami), Bok: Kouřově šedá, RáKouřově šedá, Kryt: Kouřově šedá.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz podlahová krabice od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.