Thursday 27 April 2017

Houpaci kreslo ton

Ručně ohýbaná konstrukce v tradičním designu dělá z Dondola místo pro odpočinek i stylový doplněk interiéru. Sedadlo a opěrák je možno očalounit, nebo vyplnit rákosovým kobercem. Bystřici pod Hostýnem jako re-design klasiky Dondolo. Nepředstavuje pouze pohodlné houpací či lounge křeslo, ale i nevšední prostorový solitér.


Při jeho ruční výrobě využíváme bukové hranolky v délce tří metrů, jedny z nejdelších vůbec. Prodám houpací křeslo - značka TON. Výroba Ton , Bystřice Pod Hostýnem.


Křeslo s koženkovým sedáku a područkami. Legendární model TON Bruxelles č. Kč , Praha Červený pár křesel TON Bruxelles č. Nabídněte, Žďár nad Sázavou. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt houpací křeslo TON 48. Předem děkujeme za jakoukoliv informaci o předmětu. Tato položka nyní není k dispozici.


Pokud o podobný kus máte zájem, klikněte na tlačítko Mám zájem. Hot Wheels - Ferrari Enzo. JAN HUS - UPÁLENÍ NA HRANICI - 8-DW51.


Klávesnice Asus F2J CZ - 28-pin ! I bez cen se však tuzemský design prosazuje ve světě stále víc. Zobrazit všev:Hudba, filmy a knihy. Původní , originál stav. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


On-line rubrika: křesla, sedací soupravy . Retro houpací křeslo TON - Praha inzerce, prodám Nabízím retro houpací křeslo značky TON. Dřevěná ohýbaná konstrukce, polstrovaný sedák. Vlastní odběr v Praze 5. Je to více než dvě stě let, co houpací křeslo spatřilo světlo světa. Klasická houpací křesla , typická svou ohýbanou dřevěnou konstrukcí, se koncem 20.


Klasické houpací křeslo nábytkářské firmy Ton v moderním celozeleném provedení. Nabízím originál houpací křeslo Ton z kolekce Classique. Skvělé k elaxaci s knížkou či k tv. Autorské určení: Ton - Bystřice pod Hostýnem Provenience: Československo - Morava Stáří: 3. Slohové zařazení: Expo - Brusel Provedení: Celodřevěná kostra z ohýbaného - pařeného - lakovaného - mořeného masívního buku. Očalouněno původním čalouněním.


Identifikační číslo: Cena 9. Na skladě kusy houpací je za komplet renovace bez látky. S výběrem vám rádi pomůžeme. Vnitřní materiál bude zcela nový.


Na výběr sendvicova matrace , studená pěna. D modely ke stažení zdarma značky Ton. Arne Jacobsen ChairDesigner ChairGiraffesFurniture DesignChair DesignParis Apartment InteriorsParis ApartmentsHotels Copenhagen DenmarkRoyal Chair . Houpací retro křeslo TON.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.