Monday 17 April 2017

Hlásnice trpín

Hlásnice je vesnice v okrese Svitavy. Svolání zastupitelstva obce Trpín na 26. Zápis ze zastupitelstva ze dne 22.


Obec najdete v nejjižnějším výběžku Pardubického kraje, na území okresu Svitavy, na zemské hranici s Moravou, kde sousedí s kraji Vysočina a Jihomoravským. Krajina je typická pro Českomoravskou vysočinu, střídají se lesy, louky, rybníky, . Publikováno v Turistické informační centrum. Máří Magdalény, k níž byla přistavěna loď.


Malý oltář je ozdoben novým plastickým obrazem sv. Starý obraz, který visí nyní pod kruchtou, je původní obraz oltářní. U kapličky stojí budova bývalé obecní školy. Nejbližší kopec zvaný Vrchora má nadmořskou výšku 680 . Kraj (kód kraje):, Pardubický kraj (CZ053). Vyhledali jste správně místo, které vás zajímá?


Obecně je obec Trpín velmi příjemným místem pro život. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena energetická třída skupiny G. Pro více informací, či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. Ke klášteru sester magdalenitek se vztahuje pověst o jejím založením královnou Kunhutou Uherskou. Po smrti Přemysla Otakara II.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail PhDr. In this category but not in. From media Commons, the free media repository.


Jump to: navigation, search . Oficiální webové stránky Pardubického kraje představující turistický region Východní Čechy a poskytující komplexní a aktualizované turistické informace. of the Pardubice region presenting the tourist region East Bohemia and providing comprehensive and up-to-date tourist information. Nemovitost dříve sloužila jako obecná škola, v součastnosti jsou nově zrekonstruované prostory využívány k provozování restaurace. Nový majitel může objekt využít jak k . Kategorie nemovitosti: Rodinné domy. Poloha objektu: Samostatný.


Umístění objektu: Klidná část obce. Energetická náročnost budovy: G . Lhůta pro nabídky, Datum uveřejnění. Lokalita RD „Za školkou“ Pardubický kraj, nezveřejněna , 27.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.