Tuesday 18 April 2017

Country košile

Košile Stars and Stripes Lucy. Tričko Stars and Stripes Matthew. Kč Cena bez DPH: 7Kč. Manšestrová halenka s potiskem jedinečným květinovým vzorem. Společenská halenka s diskrétní elegancí, speciální výšivky ve výši ramen a nad horní části paže .

Pánská westernová košile COLIN. Krásná košile z mikrovlákna s exkluzivním koženým vzhledem, s efektivní výšivkou a detaily. Límec, efektní sedlo a knoflíková lišta upoutají díky džínovině, ze které jsou zhotoveny.


Místo zapínání na běžné knoflíky dejte přednost nýtovacím. Kurz country tanců - Strančice. Hledáte western košile ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Lehká dámská karovaná westernová halenka s krátkým rukávem zdobená kamínky na hrudníku a zádech, zapínání na druky. Stylová karovaná dámská halenka s výšivkami, podšívkou . Tato košile s dlouhými rukávy vyrobená z materiálu s vetkanými barevnými kostkami je inspirovaná country stylem, který proslavil Divoký západ. Westernové košile ke koním, nebo na country bál, kovbojské košile i pro společenské příležitosti. V pase šňůrka na stažení - nebo lze nosit volně.


Tato nabídka od prodejce jarybarry byla archivována dne 21. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Anglické, westernové a vozatajské ježdění. Zboží skladem pro drezury, military, parkur a dostihy.


Pro rekreační i sportovní jezdce na koních. Materiál: 1 bavlna UrbanStore. Na foto: košile H and M 4Kč, Marks and Spencer 6Kč. A co teprve, když se country styl smíchá s prvky dalších módních směrů?


Proto je momentálně trendy spíše romantické country , kde nechybí ani květinové vzory například na dlouhých sukních, lněné bílé košile a halenky,“ upřesňuje stylistka . Pro styl odrážející oblékání kovbojů a jejich partnerek se vžila dvě označení country móda a westernová móda.

Rozdíl spočívá pouze v odlišných úhlech pohledu. Country módou se nazývá oblečení hudebníků a fanoušků country hudby. KOŠILE VE STYLU COUNTRY , S DLOUHÝMI RUKÁVY. Tento styl pochází ze Spojených států . Country košili Vám ušiju podle Vaší představy, kterou mi pošlete nejlépe na obrázku.


Cena je ZA UŠITÍ, musíte tedy počítat s tím, že výsledná cena bude navýšena o materiál.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.