Wednesday 12 April 2017

Cena lakování dílů

Ceny jsou v CZK bez DPH. Jedná se o neměnnou paušální . Cena lakování nového dílu od. Příplatek za Xsirallic nebo podkladovou barvu může v ojedinělích případech dosáhnout i ceny lakovaného dílu. Autorizovaná lakovna Václava Říhy si Vám dovoluje nabídnout orientační ceník svých služeb.


Naše lakovna působí na trhu již dvacet let. Díky pečlivé práci a dodržování technologické kázně si získala vysoký kredit u zákazníků, oceněný udělením certifikátu AUTORIZOVANÁ LAKOVNA 3M. Platí při lakování nových dílů. U mírného poškození se cena zvyšuje, rozsah poškození se upřesní při přijetí zakázky.


Pro dosažení absolutní čistoty laku, je každý lakovaný díl leštěn. Výsledek lakování odpovídá stavu nových dílů. V případě zájmu o jakoukoliv opravu laku Vašeho motocyklu mne . Zabýváme se opravami laku od drobných škrábanců až po závažná poškození jednotlivých dílů. Lakovna disponuje moderní stříkací kabinou C-Therm Classic Plus a sofistikovanými zařízeními na míchání barev. Na přání zákazníka jsme schopni zprostředkovat jakýkoliv typ barvy, sami však preferujeme spolupráci s firmami . Provádíme lakování nejen vozů a automobilových dílů , ale i motocyklů a tuningových doplňků a po dohodě i průmyslové lakování.


Garantujeme perfektní kvalitu lakování. Základem kvalitního laku je poctivá příprava. Při přípravě povrchu pro lakování poškozený díl upravíme tak, aby nebylo nutné používat zastaralé . OPRAVA KAROSERIE BRNO: VYSOKÉ CENY V AUTOLAKOVNÁCH? MÁME PRO VÁS ALTERNATIVU! Náš Autoservis AZM Brno provádí i lakování opravených částí karoserie.


Tuto činnost máme rozdělenou do dvou základních kategorií, které se liší především značně rozdílnou cenou a jen nepatrně kvalitou provedení. Též záleží, zda jsou nutné i opravy plechů karoserie apod. Obecně v průměru výjde celolak v solidní lakovně tak na 30.


Levněji to určitě jde, . CENÍK LAKOVÁNÍ nárazník od. U dílů poškozených, starších nebo neoriginálních- smluvní cena. U vozů vyšší třídy nebo dodávkových vozů dle . Renovace leštění světel 150kč kus nebo 200kč pár.


Dodací lhůty i ceny lze dohodnout a upravit na základě osobního jednání. Tmelení, broušení, příprava pod lak ks individuálně individuálně. Po nejlépe osobním kontaktu, navrhneme cenu ke spokojenosti zákazníka.


Ceník lakování MDF a automobilů. Pro stálé zákazníky poskytujeme slevy. Skutečná cena může být trochu jiná podle velikosti a poškození dílů. Pro skutečnou cenu nás kontaktujte.


Lakýrnické práce jsou prováděny špičkovou technologií s použitím italské značky autolaků DUPONT.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.