Wednesday 22 March 2017

Zelmer kráječ

Robustní kráječ potravin v kovovém provedení zaručuje bezchybný provoz po mnoho let. Vysoká účinnost zaručena díky výkonnému 200W motoru. Posuvný vozík kráječe je částečně vyroben z chromované niklové oceli, . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Kráječ Zelmer Alexis Young 294.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Kvalitní elektrický kráješ Zelmer s pevnou kovovou konstrukcí a nakloněnou vodící rovinou. Sílu řezu je možno nastavit až na max. Všechny informace o produktu Kuchyňský kráječ Zelmer 493.


UHLÍK ZELMER 1ks 5x5xKRÁJEČ 493. Náhradní díly ZELMER Katalogové číslo: 194. Uhlíky jsou dále určeny do ručních . Má pevnou kovovou konstrukci, na spodní části má šikmý stolek, který usnadňuje krájení.


Elektrický kráječ má protiskluzové gumové nožičky, díky kterým je zaručena stabilita produktu na jakémkoliv povrchu.

Alexis bílý, Výkonný kuchyňský kráječ s chromovaným povrchem vozíku který zvládne připravovat plátky o šířce - mm. Jištění před nesprávnou manipulací, tácek na nakrájené potraviny. Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


ML bude výborným pomocníkem i ve vaší kuchyni. K dispozici máte kovovou desku, kterou si můžete. Prodám kráječ značky Zelmer. Dar,který jsme využili max. Technické údaje :tloustka krajeni 0-15mm.


Nepřetržitý provoz 10min. Zásuvka jen střídavé napětí 230v. Součástí balení je i návod v ceskem jazyce. Zelmer , které bylo vyvinuto speciálně pro tento výrobek.


Důkladně se prosím seznamte s tímto návodem k obsluze. Zvláštní pozornost věnujte bezpečnostním pokynům. Tento návod doporučujeme uschovat pro případ dalšího pou- žití.


SL Alexis nerez, Spolehlivý kuchyňský kráječ jehož výhodou je pevná kovová konstrukce, která je zárukou dlouhodobého bezproblémového provozu.

Slevy, akce a výprodeje značky ZELMER. Akční nabídky na téma kráječ najdete na Skrz. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma od 5Kč.


ML prodáváme za příjemnou cenu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Recenze modelu Zelmer 493. ML a diskuse vám pomohou při nákupu.


ML máme obvykle skladem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.