Wednesday 29 March 2017

Tvrzené sklo na mobil lenovo

Drtivá většina zboží skladem. Sklo je navrženo přesně na. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ. Hodnocení produktu: 1 (recenze). Tvrzená skla pro mobilní telefony).

Ochranné tvrzené sklo TopGlass na mobil Lenovo KNote. Upozorňujeme, že tvrzené sklo je o 2-mm užší a nemusí tak přilnout na okrajích na 1 k dotykové ploše. Velice uníkátní folie na displej Vašeho telefonu by se dala nazvat spíše sklem. Je vyrobena z velice tvrdého a odolného polykarbonátu, který zajišťuje, že sklo nelze prakticky poškábat. Obrovská nabídka tvrzených skel, pouzder, krytů a. Kvalitní ochranné tvrzené sklo na mobil Lenovo Moto EPlus značky Topglass.


Vám zajistí lepší pocit z ovládání, dokonalou.

Tato vlastnost skla není na závadu, . Jak nalepit ochranné sklo na mobil ? Protože tvrzená ochranná skla na mobilní. Následně odlepíme krycí folii z tvrzeného skla a současně dáme pozor, aby se na sklo statickým nábojem nenachytal prach. Sklíčko pomalu přiložíme na spodní . Výrobek má nejvyšší kvalitu tvrdosti 9H při tloušťce pouhých mm.


Skutečná ochrana proti poškrábání a rozbití Vašeho displeje. Vysoká transparentnost zajišťuje . Výborná odolnost proti škrábancům a vynikající odolnost vůči mechanickým poškozením. V drtivé většině případů platí, že telefon spadne . Z důvodu omezené dostupnosti je možný pouze osobní nákup na vybraných prodejnách. Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie.


Lenovo - Příslušenství pro mobilní telefony je velmi důležité, bez něho by jste nemohli plně využívat celý potenciál mobilního telefonu. Výrobci sice dělají, co můžou, ale velké displeje mobilů jsou stále křehké a náchylné na poškrábání. Moderní tvrzené sklo vysokým rozlišením neprůstřelné sklo je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla.

Vlastnosti tvrzených skel na tablety Lenovo : Htvrdost 2. Obsah balení se skládá ze jednoho skla. Nové, nepoužité tvrzené sklo na mobil Lenovo. Zobrazit telefon: Jablonné nad Orlicí, okres Ústí nad Orlicí 22.


Jedná se o japonský materiál s tvrdostí 9H - schopný. Ovládání telefonu přes dotykové sklo .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.